[PS4/PC/XBOX] PES 2019 討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
係咪反擊先係皇道?

新手轉pes 都成日玩到六成以上控球

對面識玩都一般求守等機會兩邊直線打反擊
ONLINE玩我見大部份玩家都係打反擊叻. 433, 兩隻翼拉到好邊.等反擊, 係一個好常見打法/陣式

我自己就行傳控路線. Enjoy細膩地撕爛人地條防線, 好多時7成控球以上.可能因係咁相對上我會覺得其他玩家多數打防反.
同好, 鐘意傳控

thx
online打反擊係有原因

因為D比波做唔到單機咁細,網絡問題

反而博一腳過頭笠或者直線仲有效

BTW,有冇人有方法解決到放直線波 準備接波走位條友會突然縮一縮既問題
走位ON9不嬲係gameplay問題
同埋今集電腦好識裝越位 有時突然回頭可能係佢都意識到會越位
成日搵唔到人連⋯
online弊病 人唔多 有時為左冇咁delay仲要揀lv4,5連線 個搜索範圍再縮細就好難
想問下邊到仲有平既咸爺版買
LV5 都無用啦, 成日玩到半場 個連線品質得番2格 即刻嚴重delay, 得啖笑
手動轉左馬利安奴同卡列奧斯
自動 patch
model好型
乜野自動patch
anyway唔該哂各位清
1個中先得2場玩到⋯
我發覺AI前峰好鍾意舉手要波
但一傳就唔撚去追

一係就我落底線佢唔係去禁區等
而係走埋嚟同我搶位,阻我條路
結果自己人撞自己人
絕望真相 岩岩出game都已經係咁 出完fifa就堅冇人
thats why online係搞唔起 個online player base太少 唔好講好唔好玩先 人數少已經搞唔起個online
開左優先接橫傳個啲未
問題係就算我點set
都係好耐先搵到人⋯
惡性循環
買教練有咩注意?有無介紹
依家個教練食唔到對波個cost
steam server 係咪死咗
2016開始係咁,有時仲會跑到出廣告板
買教練睇陣式同戰術風格就得 因為set死左
例如你用慣433就唔好屎忽痕去買d 3中堅/442果d陣式
球員唔match個教練都可以之後慢慢train上去適應 陣式用唔慣就冇計傾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞