[PS4/PC/XBOX] PES 2019 討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
佢會係到 不過到時唔會再講呢d野 因為d人已經走得7788
佢前排同呢排得閒就轉打手mode話好撚正 快d pre order之類既說話
我WINNING死忠
大拿拿100金,肉赤
開頭解myclub果d記錄 50金50金咁送
唔知佢d特別卡係咪以後一冇好表現就會大跌 我諗差極都會比default數值 所以都好撚抵抽
教練你地仲用緊開始嗰個定係已經買咗新教練?
熱迷區
我仲用緊全部default人 諗住砌夠一隊ok既人會拎出黎用 唔想尼馬帶住一堆垃圾踢
好似唔Work,用咗之後經典歐洲隊仲係嗰啲假人

另外,更新咗轉會之後。巴西隊全部變曬假人
暫時見有3位
佢呢個解鎖唔係直接替換果兩隊經典隊
佢換左落某隊假隊到(假聯賽入面其中一隊) 你要睇返file名係邊隊
另外巴西隊佢之前講左係假 好可能靠之後既dlc補返
班老野收藏下就算 我中左簡尼 出去同人對戰比堆垃圾射爆
韋拉正呀 黑肉腸防中
我願意用老馬同你換
唔中意亦唔識用
今集myclub係咪球員唔再係踢10場波之後就要比錢續約我睇唔到佢有顯示
同埋唔洗用錢開位儲球員 見佢已經有1000個位
咁樣簡簡單單淨係打比賽,賺下gp/課金抽球員唔洗理其他野都唔錯
你去set陣形嗰度就見到每個球員的剩餘場數
養住班球員好煩 有勁人有時都唔想用
中超唔係去左fifa咩
FIFA有唔等於FIFA獨家
自從pc同步左之後 年年都有d人有呢類問題 配置夠玩有突都會stuttering
所以係隻game優化得唔好 如果係n卡 就較下個控制版面試下
有無人可以簡單講下my club呢個mode係點玩
第一次玩pes
匯入球隊
畫面會出現檔案列表,請按畫面底部指示選擇所有檔案
畫面上出現三個選項。選擇第一及第三個選項,選擇後請按「OK」
選擇經典歐洲隊,選擇後請按「OK」
課金/賺gp抽球員儲球員砌隊波出黎同人對戰 買教練又要錢,球員續約又要錢
課金mode
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞