[PS4/PC/XBOX] PES 2019 討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
一定唔係啦
邊會咁好
暫時我自己同網上見到都係咁
Anyway總之個機制係有驚喜同好過以前
以往唔課金 抽到死死下齊腳已經過左幾個月 玩鬼咩
依加速食文化 又有player of the week 快d滿足快d玩完
順便方便d人之後轉fifa
d player of the week, 下星期好易變C, D 狀態

當然messi, neymar 呢d 除外

佢地出埋pc patch 了
笑咩
我要玩曰職聯!我要揸GTR !
日本game連自己聯賽都冇
真係垃圾
幾時會加多個新聯賽,想玩bal
我反而覺得點都唔會太差
就係要做到players of the week好勁先有人課金

遲啲可能仲會有咩players of the month, players of English league, players of the world⋯⋯跟住要200/300金幣一隻

點都要諗計迫到要課金
成隊無真人樣
預左架啦, 而家仲留係pes整patch邊仲有咁好心機, 仲有得比你用咪算好
陣我自己逐個搵黎轉會
有D球員根本pes 本身無 所以一個真人都搵唔到
重點係個能力值唔會跌 當初以為淨係今個星期咁勁
點知官方話可以keep成季咁樣送禮法
有好有唔好 可以快快手有勁人享受個mode 但2,3個月內就玩夠可以收皮
Ps4冇得入樣 整齊波衫logo真名呢d就算架啦
我比個泰國聯賽你 再加隊泰國國家隊
我入完個patch
有班經典球員用
但原本果班假經典球員移開出黎
搞到勁煩 玩ML多左班9X球員
同埋無聊將阿祖安奴放返巴甲
點知要成億先簽到
個簽人好難
屌岩岩好撚嬲
屌最尾90分鐘
後衛無撚啦啦
漏波⋯⋯
屌輸撚埋
好撚燥
冷靜..唔好掉爛個手制
中學掉爛過n個手制, 老母成日問做咩事, 我就燥到屌佢關佢撚事
為咗隻閪game爛手制連家庭關係都破壞埋真係無撚謂
fifa死忠係度加鹽加醋
岩啊 可以試下fifa 有中超有j league
講就好易,但好難做到
試過中學考試早放, 成班上其中一個同學屋企打WINNING. 帶埋啲女同學上去, 仔就打機, 女就坐埋一齊吹下水咁

有條傻仔輸唔起燥咗 完場一叫:「屌!唔撚玩」掉撚咗個手制落地跟住自己開門走咗 比人笑到畢業
你地真係會嬲到扔手制既咩 呢到都幾多痴線佬 我最多熄game 心入面講幾句粗口就算
從來都唔會扔野 更加唔會破壞家庭關係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞