[PS4/PC/XBOX] PES 2019 討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
我玩offline多
你見我提果d問題都係打ai先遇到 對人果陣根本就冇影響
fifa我等試玩再算 pes今集offline比我講果d ai問題搞衰 本身其他野唔差
但一粒老鼠屎足以搞衰一鍋粥
今日先玩
黑波好似易抽左
抽中精選包皮都夠踢
每個星期都只抽精選就夠 d球員勁到痴線
點解我玩親隻game都好似會愈玩愈快 全程default game speed
demo又係咁 開頭上手覺得慢 幾鍾意 之後愈玩愈快 依加玩落好似2018咁既感覺
另外老生常談d ai問題又湧現返 都係太多邊路地波傳中入禁區 傳到空曬個位對正龍門肯定入到波先會起腳
中路有空檔都會收步唔去傳比邊路組織再loop上面條入波方程式
等更新喇[img]assets/faces/dog/hehe.gif[/img]
我極度懷疑係fix唔到 因為每集都有d問題老生常談 最終都係fix唔到
依加想試下steam個refund 唔知玩左超過2個鐘比唔比我refund 如果ok日後半價再買過

原來你玩pc
大佬啊,pc fifa都係冇人架啦
我玩offline多
你見我提果d問題都係打ai先遇到 對人果陣根本就冇影響
fifa我等試玩再算 pes今集offline比我講果d ai問題搞衰 本身其他野唔差
但一粒老鼠屎足以搞衰一鍋粥

講緊online冇人個問題
我見你呢度講玩pc先quote你呢段姐
ML都仲係好多對面電腦1射1中1入球呢D屈機波
隊波未砌好
直接用包皮打真軍 野野屈速贏人fullteam
唔知係咪隻game新出先特價100coins
之後果啲唔敢講
Sim mode 係咪即係掛機?
姐係教練mode 隊波自動波踢 係掛機但唔包贏
玩左場 無咩指令可以入到咁
用嚟回體好似幾好
Master league 有冇大改?
玩pes就只係為左master league
好心做好d啦
K社真係佛心

隻驚真係無fifa咁易令人沉迷

唔係話fifa好玩d 不過佢個mkt
d卡慢慢升又好撚難抽個下 會令你想一夜發達

first week就已經9x 幾卡 一個月唔駛應該全部怪獸team 無咩動力再狂煲
今日買左game,感覺上好多問題冇解決過

傳波錯人、傳中有時踢翻去後場 、傳中地波勁細力、走位差

電腦防守係緊密左,但玩家既防守ai好明顯爭幾班

雖然玩到世界杯四強都未失過波,但感覺上防守都係接近癱瘓冇乜野做到咁

同埋加左咁多技術卡但唔加翻欄位其實幾on9
綠帽巴屌打評語
之前唔係咁 係今集先整左呢個精選球員
1個月後d人去曬fifa 佢要快快手賺完錢又可以比玩家過下癮咁就算 愈後就愈冇人玩
換個角度睇featured players要用金幣
即係迫你一定要課金
課金隊用全featured player繼續屌打
冇記錯課100金都只係需要1美金 加上開頭解myclub成就又會50金50金咁送 有時簽到又有金
個精選球員會唔會設計得太易 果個乜鳩simone踢到曉飛就比9x佢 勁過原版既利雲即刻成為隻game既第一cf
佢每星期都搞呢d野 唔洗課好多錢都已經好容易成隊屈機人
依加一開始起手抽精選再計埋pre order d禮物個個都有幾個黑波喇wor
終於都黎中伏
再補充下啦

電腦龍門永遠勁過自己個紙版龍
頭先打屈福特

對面龍69

我7射5中 人地6撲救

我輸1:0
ML點先有返歐聯玩?

利申仲玩緊PES 2013,未轉過其他
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞