[PS4/PC/XBOX] PES 2019 討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
PC MATCH唔到對手既
頭先keyman有句講
"哇,全部觀眾都講左一個字wor"

正,不過喺香港買左
個下係交失波既時候講既
點解我玩親隻game都好似會愈玩愈快 全程default game speed
demo又係咁 開頭上手覺得慢 幾鍾意 之後愈玩愈快 依加玩落好似2018咁既感覺
另外老生常談d ai問題又湧現返 都係太多邊路地波傳中入禁區 傳到空曬個位對正龍門肯定入到波先會起腳
中路有空檔都會收步唔去傳比邊路組織再loop上面條入波方程式
等更新喇
我覺得愈玩愈悶喎,先出左兩日,點算
我都有少少呢種感覺
唔知會唔會又一出fifa就棄驚
我極度懷疑係fix唔到 因為每集都有d問題老生常談 最終都係fix唔到
依加想試下steam個refund 唔知玩左超過2個鐘比唔比我refund 如果ok日後半價再買過
虛火已完
以前都頂到1個月左右 依加兩日
同上
感覺玩玩下個game speed 又快番
係咪因為有轉會果個更新
仲有畫質本身覺得靚 但有時玩其他球場果陣又覺得變返似2018咁
demo得兩個球場 果兩個球場都高質 玩正式版其他球場就覺得畫質變返普通
關咩事
偷偷地改下D GAME SETTING你都唔知啦
咁樣自我安慰
Tune左比賽速度-1 感覺比較真實
Guedes 都未加返入華倫
點解我玩親隻game都好似會愈玩愈快 全程default game speed
demo又係咁 開頭上手覺得慢 幾鍾意 之後愈玩愈快 依加玩落好似2018咁既感覺
另外老生常談d ai問題又湧現返 都係太多邊路地波傳中入禁區 傳到空曬個位對正龍門肯定入到波先會起腳
中路有空檔都會收步唔去傳比邊路組織再loop上面條入波方程式
等更新喇[img]assets/faces/dog/hehe.gif[/img]
我極度懷疑係fix唔到 因為每集都有d問題老生常談 最終都係fix唔到
依加想試下steam個refund 唔知玩左超過2個鐘比唔比我refund 如果ok日後半價再買過

原來你玩pc
大佬啊,pc fifa都係冇人架啦
玩左場 3v3
Match up
變左
玩家 兩個電腦對 玩家 兩個電腦
咁轉會市場又真係未完
同佢先岩岩真係正式加盟

即係1V1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞