[PS4/PC/XBOX] PES 2019 討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
今集暫時控球遊戲好用過反擊,入波、組織易啲
比人一緊迫就係咁失波 點搞
最鍾意都係用反擊 set跑狗做反攻要員留係前場 對面攻完比我截到即刻L1+三角或者長傳上去鳩跑
https://www.youtube.com/watch?v=TKKj-Aa7A4Y
https://www.youtube.com/watch?v=t00o084UV80
單對單點搞?成日俾人一野閘住個波
仲要背住佢都可以一野閘波冇foul
pc版成日都驗證帳戶失敗
d人係咁投訴但K社又唔理 想玩下online日日都登入唔到
年年都總有d柒野 今年第一單就係呢樣
練skill move,假射假傳之後轉方向加速過人
最安全做法都係L1+短傳 pass and run再走位
有無簡單skill move推介
今年ml係咪續約仲係勁貴
咁點樣玩
冇 因為我唔識用 自己去練習mode 大把野可以練
惡性循環
PC長期連唔到server 想點啊
有少少想退款轉PS4
超過兩個鐘退唔到 要退就快 唔好好似我咁
申請了 等埋fifa出先考慮買唔買PS4版PES
你買部ps4 玩online啦, 正常呢d game 比ps4既 調教係最好,電腦版係虧虧地
今年可以自己揀唔同類型收入放去轉會費定人工
同意 上集好多時比人屈到燥 今集打一腳傳 控波 好爽 唔會比人屈 用3星隊都挑贏到5星隊
建議唔好用咁多跑實 鍊下控波先 再鍊下d傳球路線 已經好夠贏 先再研究skill move
ps4版開心遊玩中 相比起2018 呢集我會比80分或以上 操作畫面各方面 有爽既感覺

2018既話頂盡40-50分

但都有d位要改善
例如廣東話旁述無乜進步 頭兩場已經悶
電腦ai有待改善 特別防守 好易錯位 俾人甩開

利申年年買
我個情況係咁 我本身玩開offline 咁pc版咁多patch自然係我既首選
但今集個ai暫時令我唔可以穩定咁享受offline
既然買左隻game返黎又已經退唔到 咁我寄望緊k社遲d會出patch improve ai個問題之餘 就想係呢段時間玩下online咁
只係唔想空住隻game係到 我一直都唔係主力玩online 亦唔會走去買ps4
online mode真係幾好玩 起碼玩得輕鬆過fifa ut 又冇上年嘅delay
只係嗰server成日入唔到 同埋太少人玩
官方都知個server垃圾
今晚個維修會改
希望攪好啲啦
屌 想買隻game 俾steam reject左張卡
諗住入錢落Skrill買啦... 點知又reject..
skrill on99入邊有幾廿蚊美金唔知點買
ML曼聯好難打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞