[PS4/PC/XBOX] PES 2019 討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
唔同平台當然冇得聯機
我其實係等緊fifa試玩
我上黎吹下水 答下問題推post 其實冇開game玩 因為pc個server鳩鳩地連online都唔比我玩
offline既ai又唔比我享受 online又唔比我玩 隻game擺係到又唔比我refund
k社係想向大家表達一個訊息:
offline唔好玩架 我地亦唔會搞好offline 仲會設計d閪野等你頂唔順放棄
你都係去玩online啦 我地會好好發展online賺下錢
呢個問題聞所未聞 你部電腦咩配置
同埋有幾蒙 有冇得拍片睇下 如果少少地就無視一下
玩住等fifa咋
配置夠曬 依然會stuttering就聽過 玩得順但會蒙一蒙就未聽過
有幾蒙先 可唔可以有圖cap到蒙起上黎果刻個畫面
pes提早出game只係做condom迎接fifa既來臨
比賽度成日無啦啦唔知㩒咗咩掣
佢會轉咗陣形做咩進攻1/2或防守
點樣整出嚟?
ml買人又要滿足球會又要搞掂球員,都幾多野搞
係排陣度最右果度,有好多野可以set自動、手動,你睇睇
想問下一球成名個鏡頭有無得好似 Fifa 禁
用touch pad 一時睇下個人 一時睇下個波
Del file冇用架
佢Server問題
本身都唔諗住上網玩
只係求更新返D轉會
都連唔到上去
依家想玩都冇得玩
唔課都無咁多coins抽 又要買教鍊
以往黎講 你玩得夠一定場數 D教練都會慢慢解鎖比你用GP買 今集唔知有冇改
其實你地講既進攻問題 會唔會係關球隊精神未夠高事
係咁簡單就好 集集屌得最勁就係ML既劇本 點解99精神 有曬班球星對住隊唔知乜隊都會覺得成隊食左豬油糕咁
bal賤過地底泥 ml近年都叫有d消息提下 雖然冇乜進步
但bal就提都唔提 就快絕種冇人知 k社亦冇丁點意思去搞
有綽號
球迷叫我做颶風
好耐冇玩 加左D咩新野都唔知
唔好玩 自虐mode 黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞