[PS4/PC/XBOX] PES 2019 討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
GP抽係正常能力仲要得level 1
用金幣抽嗰確能力值已經比正常高一截仲要level 30

好快就成街都係課長黑波橫行
just remove SYSTEM00000000 file from
..~//Documents\KONAMI\PRO EVOLUTION SOCCER 2019\76561198427253750\save

上STEAM好多人都係咁
一齊討論
其實玩左三集PES都冇乜點用過Skill move, 唔知點解覺得FIFA好似易出同易樓波過人
PES好似好難出招過人咁.. 有咩招係最易用又最易閃過人?
L1+三角形
啲防守球員點解唔識自己mark 下人同迫下人
Set 左中堅mark 人地個前鋒
就好易畀人引到唔知去左邊
中間空晒冇人補位
點解啲防守ai 越做越鳩
冇錯WOR

mark人就係死跟住條友
假設你兩個中堅mark佢
佢又走開左去邊線
你中間真係會空
問題喺唔set 就完全唔跟人
Set 左就中空
以前都唔會唔識跟人
pc個online都係唔穩定 尋日成個下午都連唔到 之後乜都冇做 夜晚開game又突然連到
到今日又連唔到 唔想玩offline想試下online 點知就遇到咁既情況 唔通連個天都唔鍾意我
最大問題係中場係唔識保護後防線,啲波幾十碼地波直接傳到俾前鋒控定埋,個中場都冇反應

中堅俾人拉左出去,防中就算有8x防,都唔會補翻個位

以前8x防打防中已經好屈,今時今日我真係睇唔到有咩分別
能力值呢樣野係對住電腦既情況之下廢左好多集啦 話之你用美斯定C朗
隻game都係想叫你玩online吧啦 個offline每況愈下
ml冇進步 劇本依然係到 依加連打ai都唔比d滿足感你
ai進攻唔果斷 一味邊路地波傳入去tap in 睇住重複又重複既進攻方式
直程剝削曬玩offline既樂趣
想問打sim比賽球員有無得升LV?
咁0課咪無得玩..
中左麥巴比 同bamba 感覺今集25000gp係大伏
好唔理解離線點解要整到咁閪
樓上咁多人話無人 ps4 搵人次次秒搵喎
replay畫面蒙定成個gameplay畫面蒙 打少d j可能有幫助
開頭解myclub成就會50金50金咁送 同埋登入簽到有時都有金送
不過課金mode緊係課金有優勢架啦
其實又唔洗好多錢 1美金=100金姐
有d係pc 同埋可能時間唔岩 果陣少d人玩
佢出左呢個player of the week咁樣送禮法 其他乜鳩都變伏啦
每個星期淨係抽player of the week 一個月成隊黑波
PC同PS4可聯機打?

同埋哩度啲巴打(包括我)咪又係口裡說不身體最誠實
集集winning都係一路屌一路玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞