『薪火post』BNO 續期資訊(23) 連登首家BNO教學網站上線了

1001 回覆
82 Like 4 Dislike
我本護照去到2020先到期
英鎊即升1%
一直都話2019年9月先開始有藍色版
但依家冇講時間,只係話late2019
都正常嘅,要睇佢要燒幾耐
有得J藍色版未?

大家比名啦

準備開新POST啦

我出現左一個情況好怪
想請教大家

我check到網上話我status係Dispatched
我電話都收到sms話dhl有野寄比我
我都收左啦
但我只收到舊果本同我寄過去既料
新果本就無
乜唔係應該先收新果本或一次過收晒兩樣野架咩?
我呢個係咩情況?

p.s. 入面有封信寫住話搞緊 正常?
Your passport application is being processed.
The documents submitted in support of you application
have been noted and are enclosed
用返啲「睇咗docs先好問嘢」之類嘅嘢
咁奇怪
不如你等多一個禮拜睇下收唔收到新嗰本或者佢有冇轉status
可能佢唔記得轉網個status啫
收新定舊先係冇咩特別意思
自膠,原來係張紙寫
今日好懵
等多一個禮拜睇下,佢冇叫你聯絡或者聯絡你,應該冇事,好快會收到
原本收舊先都係正路?
明白 唔該晒
睇咗DOCS & BNO教學網站先好問嘢

大家點睇?
先閱讀 再了解 唔明有咩舉手問問題
一理通百理明
明白了可變簡單
依個
好有教統局嘅感覺
連登BNO教統局

求情同提供虛假資料係兩回事,呢道照道理冇人識你多過兩年
寫解釋算啦。
佢點陣你先?

EMAIL?

你貼上黎睇下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞