『薪火post』BNO 續期資訊(23) 連登首家BNO教學網站上線了

1001 回覆
82 Like 4 Dislike
啱啱再睇真啲 一樣位置,係咪設計黎???
長駐個 post 先會明
#890出哂number
冇錯。

聽講佢地會專登搵個好鍾意食Fish and Chip嘅人嚟數下啲BNO啱唔啱數。所以每本Suppose都應該有油漬。

如果冇油漬,哼,咁就係冇數啱!
個油漬係特登整嘅英國特色feature嚟 代表fish and chips大國
用特別製作嘅油,有淡淡鱈魚幽香,加上全人手加上去每本passport 代表用心連結每個國民
另一個feature係張label,用特製膠水同按壓技術,高度滲透技術透落張紙到,代表女王同國家銘於心中 要大大力抆出嚟,連貼紙連紙一齊抆出嚟,代表就算離開土地,心依然有女王、有國家
打完自己笑左幾耐?
唔怪得未到期續都唔會加返剩餘日子
原來改咗一定係十年
奧斯陸🇳🇴出境係知咩係bno
仲問我show residence permit
見識下張寫Storbritannia嘅permit

朋友盧森堡🇱🇺出境完全直行直過
幾時改?
有新聞報9月頭
而家官方內文證實咗
佢地一早知,四年前OSL入境佢地都已經派印俾我

直行直過呢支歌仔玩多半年就未必有啦...
咁我本護照10年9個月咪變成歷史
無錯!
早9個月續果D表示屌你老母

盡情吧
份doc要執執了
今晚改
出現了

幾多個 咪幾多個笑
係愛女王愛國家嘅會心微笑
依家先知個油漬係有唔同透底效果
Passports printed between 30 March 2019 up until the introduction of the new passport design will be burgundy but will not include the words ‘European Union’ on the front cover. This includes passports issued by the Crown Dependencies and Gibraltar.

Blue passports will start being issued from late 2019.

If you renew your passport between late 2019 and early 2020, you’ll be automatically issued with either a blue or burgundy British passport.

等藍色護照嘅人又要繼續等
要等佢清晒存貨先有機會有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞