羽絨/風褸/旅行用品討論[4] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
個屎忽位好挺
https://en.montbell.jp/products/goods/disp.php?product_id=1101559
https://en.montbell.jp/products/goods/disp.php?product_id=2301210
咁montbell嘅話以上兩件有邊件適合冬天去日本著? 希望頂到0-12度嘅天氣
幾好睇
AR Hoody我覺得會仲型
我建議你係日本當地試完買. 因為平d 同著上身係差好遠, 你會feel 到佢夠唔夠暖.
google "美國 轉運"

呢度越多人介紹既, 就越大機會俾d online store 退單. 所以, 自己試啦.
咁我咪要著住件Superdry去
我怕會凍死
一落機, 搵定邊度有montebell 專門店, 着住見superdry + 冷衫頂到去個度啦.
回程記得Superdry著上身 放喼既話 29"喼都打爆你
唔太明
諗咗陣明白晒
其實嗰陣真係貪平先買
係之後見到潮偉巴個post之後後悔
不過我覺得冬天著件純色褸 入面著翻啲厚嘅長袖Tee然後搭條chino咁出街幾好睇 又簡單 但就係搵唔到啱嘅褸
有冇巴打係著緊Atom AR Hoody嘅加細碼?
小弟比較細粒 怕xs都唔啱我著
我想問MOOSEJAW呢個網係唔係美金定加紙黎
Superdry重撚到 我都好後悔
USD
Arcteryx 最暖嘅褸都唔過一公斤重
美元
見到Atom LT平過hoody版好多
兩件分別係咪淨係頂帽?
你既意思係ATOM LT JACKET同ATOM LT HOODY既分別?
係啊
有帽同冇帽
著過Atom Lt Hoody真係返唔到轉頭
我已經買咗AR And SL,想買埋LT
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞