羽絨/風褸/旅行用品討論[4] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
7折最平啦
而家入手. 7折. Beta LT Hybrid 平平地. IFC 有Arcteryx 專門店
唔倒買HKD3,600?堅抵喎!
THX,,專門店 7 折???
唔係, 係講緊網上買.

moosejaw.com
campsaver.com
backcountry.com

全部要用集運黎運番香港, 無直送.

香港賣緊 $3690
網上賣 $399 USD 既7 折, 即係 $2178 港幣. 集運約 $100 港幣.
唔該哂👍🏻👍🏻
想問下hybird 同冇hybird 有咩分別???搵唔到有hybird 😂
轉左SL hybird
睇頭post 啦.....你肯定無睇晒頭一頁4個post.
試左fission sv
M 有啲大 買s應該啱
沙木尼冇kappa hoody試
其實fission sv值唔值貴過kappa hoody咁多

Btw原來件mcmurdo3得550fill 唔夠做
你如果行山, 真係無遮無淹, 落雨局住dup 雨 30分鐘以上既話, 咁抵着.

否則, 我會揀kappa. 因為輕身d. 同埋因為無左d 防水料, 個身無咁侷.
潮偉巴打你件kappa hoody隻色好正
但呢隻色同poisedon都好似無左
Kappa hoody你係著咩size?
係..我隻色絕版野...

我著M size, 裡面夠位着多件fleece. 173cm, 75KG

サイズ 裄丈 身幅 着丈
S 91cm 54cm 68cm
M 93cm 56cm 70cm
L 95cm 60cm 74cm
XL 97cm 65cm 77cm

我喺sogo size S應該衫長唔止68cm,點解日本會短D? 係咪有日版嘅?
呢件咩黎?
beta AR

裄丈先係袖長.........即係91cm
係咪彩色會每年轉一次
好想買beta AR 呢D款
有件帽同領係一體既P記
著起上黎好煩

不過beta AR 聽巴打講唔岩香港著
除左黑色之外, 年年唔同色.

顏色可以分到"年資".
其實所有呢d 防水風褸, 你都係預旅行著. 香港你唔係行山的話, 得秋天會啱着.
呢個真係唔知所有款都係?
唔係袖長,我指衫長,S 點只68cm咁少
想問下本身有件atom LT hoody 著XS岩岩好, 想再買件AR 係咪XS都得
見佢 一件 regular fit一件trim fit

唔該!!
睇睇下買alpha sv都幾抵 岩岩先買買左beta ar同atom AR
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞