羽絨/風褸/旅行用品討論[4] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
Gamma mx hoody 性能如何
喺rei買左今季新款atom ar tui色
早知之前唔買住beta ar等改款先買
而家rei atom ar 7折入唔入得過
有碼就入
基本上7折差唔多係最抵
我覺得咁既價錢..麻麻地.
Arcteryx BETA SL HYBRID JACKET. 因為有格肋底拉鍊
真係忍唔住 其實話佢唔防風只不過係唔係100% 防風? 想買去英國著
North face THERMOBALL™ SNOW TRICLIMATE® JACKE 同Columbia Lhotse II™ Interchange Jacket 呢兩件三合一夠唔夠一月上北海道
段估Northface 件會暖d, 不過我諗你預番大d d 可以裡面着件fleece. 我唔覺得件野係一月既北海度夠暖. 同埋, 激重.
你著過真係100% wind proof 既褸既話, 你就明個價錢分別. 係外面好大風, 你裡面feel 唔到有風入. 個個係解一吹風, 就縮一下攬埋咁. 你feel 唔到野.
屌打多次句野

你著過真係100% wind proof 既褸既話, 你就明個價錢分別. 係外面好大風, 你裡面feel 唔到有風入. 冬天當吹一下風個陣, 個個就縮一下攬埋自己咁. 你feel 唔到野.
明白明白 budget 所限我都係入左手 唯有遲d睇下出面再加多件
買多件A記Cormac Crew
本身果件好舒服
其實gamma mx 可唔可以做中層, 唔買 p 記件 r1, 出面再著D 厚褸
岩岩入手左 gamma mx jacket
佢本來就係中層
有冇人知香港arc'teryx賣緊幾錢?
咩Model先得
我有一堆想睇
Beta LT
Atom AR
Thorium AR

順便問埋Patagonia R1 Techface Hoody
REi 有件羽絨 Arcteryx8折 250USD
唔識用google
好似唔送香港喎?
我有睇過overlander 得thorium ar
沙木尼個網寫冇賣但fb post又有入過貨
Sd左msg去又未覆
可唔可以話我知香港咩鋪有?
潮偉巴
169cm 70kg
想買件atom ar,但旺角無得試
頭先試左 atom lt hoodie m size合適,
咁atom ar係咪應該買size s定size m
REI落左ORDER 送左貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞