羽絨/風褸/旅行用品討論[4] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
一直好想搵到一件半身白色帽有毛毛嘅羽絨
有無人知邊到會有
其實唔會
我去西藏入面atom lt 加nuclei ar 都冇問題
想買件atom lt nighthawk 下次減價是咪要等black friday
我想問下係唔係得IFC 先有得試?

Sogo 有
想問下各位巴打 montbell點買最抵
去日本買定運過嚟平啲?
經開日本就應該當地最抵買
我見montbell permafrost down parka 網上outlet 賣22xxx yen 未計稅

我去當地係咪唔會平過呢個價? 但我又想試下size先買

另外我想問-20- -30 度 雪靴有咩推介

係咪都係Salomon? 有冇巴打聽過Sorel雪靴 覺得呢個牌子點??
我都係想買呢件 等咗勁耐先開始有貨
你係邊度買丫 咩價錢?
我十一月尾都會去日本 唔知上網平啲定親身買平啲
Moosejaw Atom lt已經無折了?
Moosejaw 某D色嘅beta AR 做緊US 322, 做埋問卷平多10蚊,埋單312,各位可以衝了
我味買呀 係睇咗好耐 而加先見到官網慢慢返貨
冬季果陣永安做特價買左
可以去碰下運氣
特價左幾錢
件黑色撞紅鍊幾型
好睇左
無記錯原價六七折左右
Permafrost Light Down Park 新個隻藍色都好好睇
係喎,出咗新秋冬系列

https://en.montbell.jp/generalpage/disp.php?id=378

Permafrost parka,修身啲,色靚咗

Storm Parka 同Charmoz Parka差吾多,兩件都用Drytech + exceloft

Charmoz Parka

WINDSTOPPER Trekking Gloves Men's MEN
下次試下呢隻glove,防風
今季d 色好好 J. 下個post 我換新相
邊到有得買
下一件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞