羽絨/風褸/旅行用品討論[4] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
笠過上身. 侷. 有d 似俾保鮮紙包住咁. 不過咁既價錢仲要防風防水, 係叫平既.
11月中, black friday
巴打幾高左右 係咪175
我覺得arcteryx啲褸係專為高佬設計
唔係,我得170,瘦底
你係咪係香港分店試過??
我嗰次去想試atom ar啲staff話11月先有仲要未必有xs
冇呀
上次買左atom lt係s size
之後入左nuclei ar 係xs,信左巴打就買左xs
Mosejaw 竟然無Patagonia retro-x vest 賣?
巴打係邊度入手?
alpha sv 到左集運 今晚去攞

唔知會唔會太大件
頂級旗艦產品
買比老婆唔啱著。放全新未剪牌Arcteryx Atom LT Jacket 紫色,Size:M, $1,100
有意請 tg: https://t.me/newsunn

要買好買喇。
安踏計劃買Salomon、Arc'teryx。
唔係咁樣整臭自己名啊
維修都死啦, 都唔知整唔整好
趁仲未係支那製
攞左上手 幾好質感 s碼幾啱身 袖超長

長過beta ar勁多 人地要痴住個袖先得
同感.
以前買過件MONTBELL DOWN, 但無留資料唔知乜GRADE
以後整唔到既半價換件安踏比你,問你死未
有件 alpha FL, 袖又係好長,要來爬山用
你件S碼裡面加唔加到衫?
Alpha本身design for Montaineering,預你好多動作要舉高手,所以䄂位特登造長咗,否則一般嚟講買Beta系列會好啲
加到 應該大羽絨都冇問題
原來係咁!

不過alpha 好似啲料係最正
係,但一般有幾可用得盡件褸
人哋預你上爬雪山着嘅
我諗可以着成世 可能都有機會上雪山
如果安踏收購失敗都可以繼續着落去嘅
最慘係無替代品 其他brand硬係淨少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞