羽絨/風褸/旅行用品討論[4] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
但折扣會係官網多d定 rei campsaver果d抵d?
想問下如果我Atom LT Hooded 著XS
咁Atom AR Hooded係唔係都係著XS?
行左幾暗都無AR試
5 折

清貨時見過45折
有冇巴打覆左campsaver用paypal之後已經ship左?
咁再等下先
點樣係官網買,然後寄黎hk?
你有機會Atom AR 你無碼啱你著.

Atol LT 係trim fit. Atom AR 係regular fit.....你著LT 係XS 碼的話.....你好瘦?
邊度有美利奴羊毛?
我齊晒我既羽絨之後, 其實我而家係搵緊d 靈活度高而保到暖, 又有touch screen 既手套. 其實Arcteryx Venta glove 本來係幾好, 不過睇左好多個online comment 都話易爛, 所以都係要再搵. 近排搵到呢隻... The Heat Company "Durable Liner"

望落係靈活樣, windproof. 而且佢好似合體超人咁,

可以加外套.........

合體就變左咁. 俾你係d 好凍既地方用.

件外套價錢當然唔係平. 不過齋手套...係還好. 我寫左email 去問有關info, 佢話黎緊會出新版Durable Liner, 叫我等等唔好買住.........
Smartwool , ice breaker , Arc’teryx , rab 等等
好多都有出,我自己就着緊smartwool
ching 知唔知幾$ 好入手?
我睇amazon 有隻特別平,但又話自己係merino wool
有無巴打識?
香港著唔著到?
其實短䄂150嗰啲夏天都着到,秋冬實冇問題,不過香港着買150就夠有突,如果再凍啲先考慮250啦
可能對大家嚟講羊毛=暖,保溫
但其實佢係恆溫,可以幫到身體保持合適體溫,唔會熱,又唔會凍
當然香港濕熱就另計啦,着咩都死
呢個牌子google得一個網有咁大把,個網仲要好簡陋,唔敢試,驚中伏
250 長䄂係著香港唔會著?
難啲囉,要上年差唔多零度先得,不過着咗250就可以着少啲外套咁解
件ATOM SL已經SHIP左
120USD
我想買件hardcell

beta ar 係咪等black Friday會好啲?

係咪ifc會有所有size試

唔該各位巴打
black friday 一樣係7折...........所以同而家係無分別.

IFC 有"大部份" 既size 試.
我168 正常身型 係咪都aim xs /s ?

或者s size巳經太大?
一係 S 一係 XS. 要試, 同埋你預埋裡面著Atom AR 之類既羽絨係裡面.
好 後日我去ifc試下先 會唔會極老尷

我見可以平到呢個價 係咪等下就有

另外其實zeta ar/ beta sl hybrid 係咪着得舒服過beta ar呢? thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞