羽絨/風褸/旅行用品討論[4] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
我想問 除左北臉之外

仲有咩防水防風的外套好介紹?

我想修身少少,165高,男。

筆直 $1000-1500
Patagonia torrentshell xs
感謝,下星期去專門店望下先
啱啱着住件alpha sv 落下試下風

完全擋到 但啲天花板灰食哂落件衫到
我著件paclite 落街都無事,alpha係預你行雪山上懸崖,香港無乜機會用得著。
係backcountry買野比唔到錢要點搞??

落單過一陣又自動cancel左?
你有無用集運?
唔ship 香港的
PayPal + 集運 暫時未試過唔得
想問下 巴打通常去東京 會去邊間睇Montbell / Patagonia
邊間會多d款
有用集運
paypal係咪要開個us account 用國際果個唔得?
香港都得喎

日版 Beams X Arcteryx Beta SL Hybrid.

https://www.beams.co.jp/item/beams/blouson/11180521729/

48600 yen. 香港有人收緊pre-order $3599
過左一排又變番cancelled
地址唔可以ship Hong Kong
要ship 美國集運
潮偉巴我睇個內籠唔似係hybrid嗰隻喎,似係普通Beta SL
你啱, 係我寫錯

毒性好強
安踏會幫你即時解毒
係個backcountry chat度問左個人..佢話:
we are not able to ship patagonia items to freight forwarders at this time, we apologize but we are not going to be shipping that order
我用buynship 係咪有d咩特別填法

放毒
有啲乜? 我分唔到,好似兩件羽絨,四件風褸?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞