羽絨/風褸/旅行用品討論[4] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
Yes
Thorium AR > Nuclei AR > Proton AR.

Beta AR 唔保暖架喎
我都覺得唔夠. 因為唔郁
又黎nano air vs atom lt hoody
比你點揀 款行先?
我估呢度9成人, 會叫你買Atom LT Hoody.
邊件撞啱大特價就買邊件
nano air透氣D,
atom lt 暖DD

2018版nano air fit身左, 個款好左

我自己就
Patagonia 捕 5-6折
Arcteryx 捕 6-7折
Sorry呀應該係Atom AR 講錯左
Thorium AR > Nuclei AR = Atom AR > Proton AR.
加埋Cerium LT呢?

應該係proton AR 咁上下.
萬分感謝

我錯左. 上面官方答案

Thorium AR = Nuclei AR = Atom AR > Proton AR > Cerium LT
係咪要去到permafrost parka 先夠做

出年頭半年都會係歐洲 會去下冰島呢d比較凍既地方旅行 自己本身都有d怕凍
想買番件arcteryx過去 有冇邊件推介 thx
194USD 入唔入手好?
呢件好野黎
kappa hoody
呢件還算中層嗎?,定當外層着了
10月尾會係歐洲 會去下瑞士旅行 自己本身都有d怕凍
想買番件arcteryx過去 有冇邊件推介  thx
同埋好似係官網都搵唔到,係咪停產了,得返呢件
其實羽絨黎講都可以考慮下rab 同montane,都唔錯
係喎, 好似真係無再出. 剛剛個冬天, 先俾呢度d 巴打買斷貨, 原來最後一水. 咁你可能真係得番Atom AR 揀. 一係暖d 就Cerium SV
0度左右, Nuclei AR. 凍過既, Kappa Hoody
仲搵緊方法搞黎香港

香港買好貴。。。。
潮巴,請問有冇 Patagonia 推介?我住果頭多Patagonia ,
冇乜不死鳥,montbell 都冇乜 我太情迷montbell
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞