羽絨/風褸/旅行用品討論[4] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
我都係買ar 我就買左m 178 80kg 我LT中意鬆身啲買左L
其實sogo 都有分店,順便可以試埋其他brand 唔使周圍行
岩岩係campsaver 買野係咁比人cut 單
試過用信用卡/paypal 都係唔得
而家改用埋美國朋友張AE 睇下得唔得
都係唔得唯有寄去個fd到再寄去轉運到啦
MSR 係香港真係好撚貴呀!!!
會唔會係MSR?我單MSR都cut咗. 買atom lt hoody 就無事,已經送到倉,再睇,無厘頭左上角有VIP price,發覺睡袋有25% 折又可以用埋twnty20,變咗六折,真係好底買,今日再睇得返10%

折後msr有六折,無可能價
今日d msr 已經改左無得用twnty20
不過算啦 都有得9折code
我送去我fd 再寄黎香港都平一條街
個個都買atom ar
想試下size都無機會
無記錯外國網永遠無arcteryx xs 有都極少
我試都無試就買左
我都係,睇呢度Comment同Recommendation就買
我試 m size LT有少少緊 所以ar一下就買m
AR S
禁緊beta ar
ching 買hardshell 去邊?
呢個post好毒
唔啱size係咪無得refund
如果冇得試ar,可以試邊款既衫用黎做size 參考?
去campsaver買,用左paypal果個方法認證
但係佢話我個PayPal acc未verify
上paypal個網confirm張卡碌左$15,唔知網上個statement幾時先會show出黎
上返官網搵返都係regular fit嘅黎試應該得
或者搵atom LT 試。 Atom ar 會大LT 一個碼
破財擋災呀巴打
我最後上網買左alpha sv s size
來來諗住買beta ar 都要3100hkd左右
而家alpha sv 都係3600港紙到 勁平
本身有atome LT s碼,猶豫緊AR著s定係xs,想試左先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞