[老任RIP]Switch破解用“電子狗”發佈,可以聯機,可以正常進行遊戲系統升級

1001 回覆
291 Like 116 Dislike
睇多次先覆啦, 唉, 鄧你中文老師心痛
我話我句野冇話你錯, 你做咩問我你講錯咩呀

唉, 食飯既時光過得太快, 又要開工, 冇狗撚了, 再見
似你咁24小時MON POST咩
記得D POST冇人應就開迎POST繼續屌呀
走了

BTW, 學好D中文先
係係, 好啦, 唔關我事架, 你繼續分析個中國市場啦
你冷靜D先, 我驚你爆血管呀, 夠鐘食藥啦

真係開工, 俾老細屌了
玩盜版玩到咁理直氣壯 大陸網都唔會喇
講到好似支持正版就係傻仔咁
因住遲下所有game剩係支持簡體中文
五毛狙擊手幾時狙擊自己
支那有幾個%人玩老正都cum過買繁中正版條數
垃圾連登仔都仲未知死
電腦game隻隻都破解
咪又係買返正版
自己唔知人講緊乜又話人轉移話題
你估中x1伏得老任咩
老任貪平幫人清舊貨就預左
仲要係用係遊戲機上面就抵你死,d三廠多得你唔少
仲有係呀,部部機都有crack
但有無老任咁快影響咁徹底先得ga
wii同期嘅ps3有無咁多老番?
同ps4同期嘅wiiu仲要比人爆到岀埋emulator
ps4比人爆?舊版bios咪係lo,而家仲有幾多舊版機?
支持你老母,學撚好啲中文先啦
老任可谷部機銷量了
有無人訂左 sx pro? 嚮邊訂?
聽過外國今日已經出貨
15號啦
PS1 emulator 好似都開發中
可以玩番好多正game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞