[老任RIP]Switch破解用“電子狗”發佈,可以聯機,可以正常進行遊戲系統升級

1001 回覆
291 Like 116 Dislike
你要手提機玩GBA/紅白機模擬器,三幾百蚊買部PSP都玩到啦
PSP破解到連根拔起添
過多一兩年 收部2手返黎玩破解都幾好
過多一兩年就應該係要收部2手舊版NS先得, 因為老任好似開始緊整新model/硬件防呢個exploit
switch pro
而家今代叫sx0
下一個ver叫sx1
就出
而家我有玩老翻?
我話佢出D 冷飯game,而家比人crack,抵死

又唔見ps4有大量人crack來玩?
性能係咪又勁一截
純封左個bug
同3ds前後期一樣
咁舊機咪要sh
你可以睇下ps4頭兩年啲game有幾多係ps3game黎
switch用過氣兩年的chips,搞到自己出事
完全抵死
之前試隻3D DQ, Lag過手機打pubg

佢自家game重要大量單機game
而家除非出LoL/ pubg/墨 等 online主導的game
單機game等死

switch而家D懐舊game其實ok
$800yen上下有

不過又要買pro制先好玩
食水太深,真係任天堂死症
DQ HERO 1+2 係Demo問題,正式版好正常

利申:已爆機
crack左果D連影都見佢唔到, 比人感覺上少
支那貼吧個PS4吧主拎幾十萬買起PS4破解吧黎禁人講破解,梗係影都無啦
https://gbatemp.net/threads/nintendo-switch-banning-hub.508710/

得個亂字,到而家為止完全冇 pattern 知道咩情況下會被封殺

... 有冇巴打唔好彩被 bam ?
剩香港都成日見人買2手ps4中ban機伏la
至於冷飯依樣野就大家都一樣la
你走去問人ps4有咩game好玩
D人10個有9個咪又係推薦the last of us 依隻冷飯
冷飯依樣野sony粉絲咪又係咁食到笑哂口
即係用得預左要ban...?
我諗緊用ofw 但張sdcard 有homebrew嘅 文件關唔關事
已經裝左SX OS, 今晚可以返去玩下homebrew app
電子狗 好狗
任天堂真係好撚廢
巴打諗唔諗住ofw 下玩online play?
一定唔會online play,
已經長開airplane mode
清醒下啦好嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞