[老任RIP]Switch破解用“電子狗”發佈,可以聯機,可以正常進行遊戲系統升級

1001 回覆
291 Like 116 Dislike
以為睇烏雞個po啲人都係有愛心
點知原來都有你呢啲黑心撚
你唔買大把人買 你估個個係你地呢班乞衣咩
偷野偷到咁理直氣壯
ps 4冷飯game唔係free就係$99
係ps太平,定switch太貴?

我自己都有買日本eshop ngo game
個價合理好多
所以就破解?你知唔知自己講緊咩野
不過算啦,你中意做蝗無人阻止到
你拎啲古董黎講平係正常
冷飯覺得貴唔值咪唔好買
遊戲既質素唔會因為係冷飯而變差
總有未玩過既人想玩 何況佢每隻冷飯都有新元素
如果唔係大金剛 孖車8 pokken唔會賣得好過原版
ps4 99蚊都係活動有限量
我tlou同gravity rush re都係原價買
隻game質素好我都唔會介意我係psv/ps3玩過
何況ps4頭兩年又有幾多真係完全新炒既大作?
某件白卡又上水
will u唔好賣,正正就係overprice
而家馬車,有一半銷量係來自食骨

nds之後,馬7同馬8完全冇分別,係畫面好左D(wil太廢)

除左奧菜係值$300
其他game完全唔值$3xx
$200都比多,完全係the best野

gapcom 更係冷飯之霸
得啦,知你地吹雞衝晒入黎啦
等睇你地任豚衛護世界和平
如果D冷飯game,收$100-150(e game)
真係玩carck都廢事

正正係overprice,先造到人地crack
gapcom賣冷飯係gapcom既問題
孖車冇綁機 係得香港啲大鋪先屈你貴價買game
同埋孖車歷代最多角色賽道仲多一個對戰mode包哂dlc
你覺得唔值可以唔買 但比起wiiu時期好多人都覺得值
起左
賣埋
crack唔crack都唔係好關我事
反正最想玩個隻都玩左
純睇任豚表演
既然啲game咁垃圾 應該連破解都唔應該玩 講到好似唔玩唔得但又要付出好多咁
無計,我認我窮要玩破解

利申:索狗
P.S 部機封塵到9月21先拎出黎玩cracked xb2 dlc
不過就算破解左部NS,都唔會玩得多過部PSV
post張咁嘅野岀黎小心人地爆血管
ns好多game好快厭
隻tennis我del左

game一隻
玩都side時間
其實任記出得部機就預左比你地破解,谷主機銷售量就夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞