[老任RIP]Switch破解用“電子狗”發佈,可以聯機,可以正常進行遊戲系統升級

1001 回覆
291 Like 116 Dislike
連上網就預左十死冇生
飛行Mode安全D, 但係都冇人知用番OFW果陣一上網會唔會switch 佢自己都秘密將一D log file傳番去老任server到, 就算你有清log, 都冇人知有冇D秘密 logging係清唔到, 所以講到尾點都有機會一上番網就被ban, 玩得老翻暫時都係要有心理準備部機就一世被ban, 最好方法就係買多部玩正版, 順手仲可以幫老任谷下D主機銷量
我都知有機會比人ban

不過d大陸仔 連機 dlc 偷跑玩新game

咩都做齊 比人ban好似好意外咁
所以班鬼佬都好奇怪點解新機(連serial no.都係大左一set)會仲係用緊4.x.x firmware
唔通呢批機老任好早就整定但冇放出黎賣
大陸仔不意外
唔想玩老翻係咪買新機就得?因為想online 玩 但想收二手 但驚係ban 機 點分邊個板本無得破解
乜版本都有得破
買新機啦, 如果二手只係平幾舊既話博唔過
唔出奇
failoverflow 講左public 之前已經比左漏洞資料nintendo
新機平200
追咗咁耐post
簡單啲講

破解完 --> 開飛機mode唔上網就唔會ban
reboot部機 --> 變返破解前狀態 玩正版game可上網
啱唔啱?

咁入咗破解個os可唔可以玩返原本既digital正版game?
tx同sx pro大家覺得邊個好d?
sx pro好似破1次就之後唔使煩
tx就次次開機都要連電腦再破
睇黎都未分到
求教
整整下成部機BRICK 左
?
crack 下,末load到入os係叉唔到電

大reset,load回入原來os
之後叉好先再crack過

另外,買sn全程不用 online
比pro要online啟動安全好多
淘寶好似都係用佢破解
不過唔知有冇base on人地個system再改
整返啦 本身入唔到devmenu
熄機開唔返
Load 個payload 就開得返
應該冇嘢好改 最多整合埋大氣層 不過其實冇需要
依家淘寶買sx os 應該好快就派key
其實如果有一定既動手能力買sx os係幾好
即係淘人地整好既,好過自己買新機同sx pro, 黎同新機整?但又唔知第時d game會唔會要有野要update, 到時又要用sx pro隻外置插落去既買。如果要,咁淘左果d點搞
其實你剩係需要短接姐 最難都不過係咁

update 都係update d文件 你張sd卡放update 咪得

pro 嗰舊嘢非必要 用黎inject payload 渣嘛用電腦得啦

第時d game 就還第時啦 又唔係冇update 真係出到隻game係玩唔到你又好想玩既咪買老正

硬係覺得你仲未明⋯⋯
整好左了,手殘用錫紙搞左好耐
個Sx pro 其實就係reboot 完部switch 之後唔洗連電腦咁解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞