[老任RIP]Switch破解用“電子狗”發佈,可以聯機,可以正常進行遊戲系統升級

1001 回覆
291 Like 116 Dislike
部機同account極快會被ban, 然後連唔上網用佢D service
老任賣機大計
v1.3 都出左
update 速度好快
直接上網收部比人ban左嘅玩單機就得。
好抵玩
依家開始唔好儘量唔好買2手碟 有機會人地已經dump咗個正版文件頭出黎
d人玩得老番都係直接down
dump正版文件頭多數都係做seed果d人
香港唔會咁多掛
網上down 既會係空白文件頭
依家據說ban 就係因為文件頭唔match/收到error report
其實pk既話可以收game然後
鬼佬已經講過收老任堆2手卡帶可能會好大風險, 如果有人dump完隻game放番張帶走, 但係又將隻game 開心share左俾其他人, 當有兩隻或以上一模一樣header既game同時上網果陣比老任見到就好似會blacklist左個header, 間接令收人地2手帶果個(假設佢係正版玩家, 為左平收2手帶黎玩)會俾老任當埋係其中一個老翻玩家而受牽連埋
但係你買帶dump就係唔想被bam
如果唔係用空白header就得
放2手賣會搞到2個bam晒
點解唔一開始就用空白header算
翻版果D就當然一開始唔駛買帶
總有堆正版玩家會買2手, 而家變左最後受害既有可能只係佢地

然後佢地見反正都俾人ban左, 都一齊翻版埋
以前 3ds 就吸引, SWITCH 有電子狗 冇咩驚喜. game 唔啱玩.
為咗幾隻 game 比人 ban 機 冇意思.

3ds 抵玩好多. 雷頓, 逆轉, 牧場, 妖怪手錶 漢化,
mon 亨x,xx 有 9AL 重可網戰.
剛淘左話月尾先有貨
仲未有咩單人game好玩.....等一排平d 先入手
如果你自己識搞 其實買個os license就得。
當然pro係方便啲但係貴小小 仲要等貨到
純買OS
目前一齊良好
三大作+DLC+中文
你地玩到盜版game全部都係正版帶dump出黎?
仲未夠膽玩dlc 觀望下先
個粒膠$100太貴, 自己整好易....
個dongle 唔洗電腦load payload 都好重要, 反而個rcmjig 可以用萬字夾代替
反而係咁.....btw dl 定game先
但係你payload唔係load一次就OK啦咩?
關機要再inject payload
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞