[老任RIP]Switch破解用“電子狗”發佈,可以聯機,可以正常進行遊戲系統升級

1001 回覆
291 Like 116 Dislike
200gb wo 300蚊貴咩
300 人仔?sandisk?咁點解唔香港買,安全好多wo
我都想買,有無巴打pm link比我
我是但簡左間600頭人仔 PRO加200GB卡

係唔係差唔多?

不過間間都要月尾先有貨發
你果張咩micro sd 咁貴
竟然夠膽買大陸micro sd 係咪未見識過佢地d超大容量技術
200gb wo 300蚊貴咩[img]assets/faces/dog/haha.gif[/img]

小心「擴容卡」啊
我都想買,有無巴打pm link比我
我是但簡左間600頭人仔 PRO加200GB卡

係唔係差唔多?

不過間間都要月尾先有貨發
我上淘寶見七月尾先有貨,google就見有間自稱香港區官方指定銷售網站(靠得住嗎)

係嗰間買不如試下係search 3DS香港破解 佢嗰度有OS現貨,但pro都係要等
利申,已用緊OS
其實唔洗買pro, 如果搞到粒pin

佢送埋粒pin
所以我話佢咁勇大陸買micro sd
你地玩XCI定NSP多?
我暫時未用過NSP,係咪POKEMON GUEST可以行晒咁多隻GAME?

有無巴打知玩JUST DANCE有無DLC可以DOWNLOAD, THX

用緊PRO+128GB
上tb租個acc仲快喇
係咪ituNe地區要轉中國先得?我下載百度雲登記,侉話我電話格式錯誤,可以教教我嗎?
可以用pm or其他方式傾嗎?
acc用pc開
我用電腦去百度網開,都係話我手機號碼格式不正確,可以點搞
上tb租個acc仲快喇

我個VIP雲端係個賣家送
咁正
係咪ituNe地區要轉中國先得?我下載百度雲登記,侉話我電話格式錯誤,可以教教我嗎?
可以用pm or其他方式傾嗎?
acc用pc開
上tb租個acc仲快喇

咁正

俾埋個AC密碼你,佢幫你驗證,入邊有齊曬game
有冇巴打日本my Nintendo jp 買過野? 信用卡入名,點入都錯
我用$10買左條link,入面都有晒game,會update。
巴打知唔知係咪可以照update,只要唔online打就得
acc用pc開
上tb租個acc仲快喇

咁正

俾埋個AC密碼你,佢幫你驗證,入邊有齊曬game
我用$10買左條link,入面都有晒game,會update。
巴打知唔知係咪可以照update,只要唔online打就得

重點個AC有VIP唔洗自己俾錢
淘寶有間賣pro $299,3日發貨
有link睇下嗎?
等我見到佢發貨先
淘寶有間賣pro $299,3日發貨
有link睇下嗎?
等我見到佢發貨先

我都問過,佢答我話一星期左右,但我覺得係呃9人,感覺最後都會向後拖
好多高銷量都要月底
有冇咩website 有rom download? 搵親果d都係百度雲,如裝佢個software download 又話要實名電話認証,都入唔到去dl

係咪要去taobao買個vip account 先用到? 除左咁仲有咩放法?
有冇咩website 有rom download? 搵親果d都係百度雲,如裝佢個software download 又話要實名電話認証,都入唔到去dl

係咪要去taobao買個vip account 先用到? 除左咁仲有咩放法?

我試過去淘寶大神度買AC都買唔到
我最驚就係咁…十蚊唔係問題,係比$10入account 果度好L煩又多steps

我試過去淘寶大神度買AC都買唔到
我最驚就係咁…十蚊唔係問題,係比$10入account 果度好L煩又多steps

你買咗未?我係香港嗰FBpage買,版主俾埋個VIP帳你唔洗自己註冊, 但又唔想開全名好似做打手咁
用CDNSP自己down啦
又快又多game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞