[老任RIP]Switch破解用“電子狗”發佈,可以聯機,可以正常進行遊戲系統升級

1001 回覆
291 Like 116 Dislike
哦哦 咁sleep mode係咪無影響?應該都唔會點完全熄機掛
sleep mode 冇影響 不過如果你想安全少少玩 都要可以返去正版系統更新/玩正版game連線
每次插sd 卡又要關機 所以有個細dongle 都幾好
我已經收左部ban機 打算玩sx
係咪全程唔洗連網?

自己玩開個部就玩online
破解online 驗證冇咁煩 offline 都得
可以online 做 game update,最有用係 update 番中文化
垃圾百度雲
用番自己啲卡dump game 算
好差咩? ....俾左$27人仔一個VIP
新移民大陸仔
想買機了 家陣係咪破解到offline玩?

未有online連
sx pro有時轉 game 會死機,有無人都係咁?
不過reboot 左就無問題
咁買黎玩住正版先
online 連應該無咩可能,因為每盒game帶都有自己既 code, 你連上 server 實俾人知
咁可唔可以2樣一齊做

online連既game玩正版

單機玩老番
有冇人試過玩到ps nds gba遊戲?
照你咁講 咁點解3ds會無事
我sx 冇試過轉game 死機
sx pro 應該冇分別
點解要特別註明係pro
so far 冇聽過咁做俾人ban
自己衡量
老番呢就唔玩架啦
但係有得睇老任仆街最開心
你啲死港柒喺PS1年代咪又係一大堆人走去信和買老番 個個揀完GAME俾錢排曬隊等攞碟 海關黎到拉閘分分鐘錢又俾左碟又攞唔到
好似係switch先新加

同埋,switch嘅機體code係焊死咗落板,冇得軟改
可能我唔好彩,下次 cap screen 出黎俾大家研究下
我轉 game 果陣不定時出現 error message, 之後就強制熄機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞