[老任RIP]Switch破解用“電子狗”發佈,可以聯機,可以正常進行遊戲系統升級

1001 回覆
291 Like 116 Dislike
冇話過玩模擬器就冇問題, 如果你本身冇擁有隻game既話當然同玩老翻冇分別

但係只係討論破解層面黎講, 其實鬼佬果邊開發破解個原意一開始都係只係為左想係部機行homebrew software同埋CFW, 一開始係冇向NS果堆遊戲落手, 係之後有D有心人/團隊為左賺錢去開發左個CFW出黎係接近專門玩老翻, 以NS既機能同埋操作性黎講, 用佢黎做模擬器暫時真係冇乜邊部拍得上佢, 因為D鬼佬整左D software係NS上面真係可以support到好多唔同世代同埋平台, 無可否認係而家呢個年代想用手提機玩模擬器既話NS真係冇撚得輸
扮乜撚
上面班破解狗已經話大把game down慢慢玩
出左
bt/百度都有
今代歌好差
facebook 3ds香港破解資訊區
依家邊度有現貨sx pro?
攪到好想係某寶 , 入部二手.
主要想研究一下個OS , 好似好多野玩.
之前部 3DS 好多GAME玩, 玩完XX 都放咗係到. 有新DQ 開咗陣無心機玩.
正 以後有好多漢化GAME玩

老任就算見到香港咁支持老番 唔再出繁中版遊戲都唔駛驚喇!
係咪會ban機ban ac?
如果係, 我買多部先
老老實實, 老任當香港玩家係屎唔係第一日啦, 佢出中文game 比台灣先同大陸先都未到我地香港狗, 係咁重視就唔會屌極都叫寶可夢啦
YEAHHHH 終於都有人講出咗呢句心聲喇

老任底死 堅決玩翻版

SAMSUNG都當香港人係外太空 堅決使用小米大陸牌罰佢哋

仆街HSBC八達通正仆街 轉用大陸D QR CODE PAYMENT 有理
如果可以hack game都幾好
可以玩好多野
卡比,overcook
1.3下 ok
第時呢個post用黎拉人一流
捉哂班打機都冇錢嘅垃圾
試左幾日,想玩既真係唔駛等買pro, 去淘寶搵一粒紅色短接$20/2粒,再買序號人仔$170。加埋先$220就得,除左psp, ns 都應該係最平破解
但唔用pro 係咪每次開機都要連警電腦破解一次
窮人福利
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞