[老任RIP]Switch破解用“電子狗”發佈,可以聯機,可以正常進行遊戲系統升級

1001 回覆
291 Like 116 Dislike
漏左隻game, 其實splatoon 2個online multiplay應該都幾重要, 到頭來破唔破我估可能只係睇你會唔會玩呢類game(假設emunand唔係一個可行既避過老任偵測既方法)
啲人會寧願買兩部機一部玩單機老番
一部上網玩都唔會咁順攤買老正
早幾日大大聲講老任一定搞唔掂呢次破解係死症既高手死晒去邊?
都係純粹討論下 (老實講我就算真係 jailbreak 部機都唔會玩老番野,最多只係玩下 emulator)(其實嚴格來講都算玩老番,因為啲 retro 遊戲其實都唔係買返嚟

Emunand 橫諗掂諗都唔應該會有事。只要你 run CFW 時全程 offline。

就算好似嗰條友咁用 XS OS ( 睇返上面條片 ) ,見佢全程 airplane mode,佢又重複咁講話你唔想被 ban 就千祈唔好 online。而佢又堅持唔 download game update。咁即係話佢到而家為止,雖然已經玩過老番,都冇俾老任 ban。係 detect 唔到定係老任未做嘢咁就不得而知啦。

照我估計,未來一個星期,會有大量關於 ban 機嘅詳細資訊出來。到時便一清二楚了。
話時話 XSOS 其實係咪已經全程 emunand 呢?
其實老任真係未解決破解既問題, ban online聯機唔代表佢一定ban到D人offline 單機, 如果老任要搞掂而家呢個破解既話一係佢就未來D新出廠既機轉hardware硬性擋, 一係佢game果到出手加密等D人dump唔到backup, 而家堆人係有能力單機任玩只不過冇得上網, 對D上網打係重點既game黎講當然叫做搞掂左破解, 但對NS上面既單機game黎講只不過係ban左一D對佢可能無關痛癢既野
D人係驚緊NS唔知有冇咩log/數據會有痛腳比老任捉到, 係咪全程emunand呢個我真係唔知, 要睇晒reddit咁多thread睇下有冇人講
成班蝗蟲
全部索狗黎,想整死我地任天堂
死左佢啦任天堂,咁咪大家開心囉
其實破解如果run到ps2/3就好
PS2唔肯定, PS3機能上應該未必得, 因為而家連電腦個ps3 emu都未完善
有無開心版條link黎睇睇
而家電話都run到ps3
電話run到咩
有冇link望下, 乜唔聲唔聲PS3模擬個技術進步到咁
唔鼓吹盜版, 有心既自己google啦
冇計, PS4唔通托出去同人玩local 2p咩
Switch果種方便真係贏晒, 但亦都係咁降低左online multi個重要性, 始終Switch其中一個賣點都係隨時隨地都可以一班人一齊圍住部機玩, 如果老任ban機可以係上到ban console既階段就會有番D睇頭, 希望黎緊ban機潮可以見到老任出招
咁你事實真係得splatoon,mario kart online呀嘛

比你出王牌啦 zelda mario Odyssey,點online玩呀。最多比你講埋xb2啦 最近隻八方旅人啦。咩火紋啦 pokemon quest好未 全部單機啦。

唔通走去玩閹割版fifa咩
網球 大亂鬥 Mario party arms pokken?
Odyssey好似有online元素
D小遊戲好似會show世界紀錄
我記得有個mode係限時收埋個波等人搵/你去搵人個波
不過太多黐線佬正常人應該玩到冇癮
如果Sony都有班fans幫佢諗防破解就好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞