[老任RIP]Switch破解用“電子狗”發佈,可以聯機,可以正常進行遊戲系統升級

1001 回覆
291 Like 116 Dislike
真 cdn ban 如果你用過第三方商店直接經老任server down game就會有機會ban你部機private key
以後部機連唔到老任所有server

唔知遲啲有無得改條private key
全部game最方便都係nsp架啦
Sx os唯一優勢都淨係可以直接裝nsp
依家連sx os都唔洗買了
買左sx pro係咪可以退錢 睇定啲先 咁咪只玩到啲舊game
最驚佢以後啲game要系統更新先可以玩到 同好多game都靠更新先有中文
根據上面位巴打所講, 如果你唔貪方便直接用某D軟件, 用自己部機張cert由老任Eshop果到down game既話應該暫時仲未會ban你CDN住, 但係都難講, 始終係老任既進一步新ban機手段

老任今次行到呢步終於都叫做有番D威嚇性, 好想睇下班鬼佬今次點應對
老任大作連pkm都未出就比人破解成咁
點BAN 都有新破解,
好似 3DS A9hl , 呢個虛擬 OS 真係太過份. 完美.
所以班任豚咪咁傷心LO
爆晒血管啦
買左唔洗退都可以放心....上REDDIT, GBATEMP UPDATE 下...每日都有新野
無得DL NSP即係代表D 其他免費HOMEBREW都要再努力D啦
SX OS 優勢係XCI....即係實體DUMP卡..唔關直唔直接DL 老任GAME事...

睇佢地好似慘過死老豆咁真係過晒癮
老老逗逗其實lee 度有幾多人有xs pro?
淘緊
原本想買
但係上兩個星期炒到仆街無買到
依家用大氣層破解了
之前炒到上399人仔都無貨
就1001了,唔好開新post啦,有咩想知想睇既自己生性上gbatemp睇下班鬼佬討論好過啦,起碼果邊尚算理性討論
負評有乜所謂
有個地方用廣東話傾下關心嘅野不知幾方便
自問真係英文差 睇殘中又唔舒服
1001左我都係想搵個人再開聚下腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞