[老任RIP]Switch破解用“電子狗”發佈,可以聯機,可以正常進行遊戲系統升級

1001 回覆
291 Like 116 Dislike
想問多小小如果用tv mode 咪唔可以airplane mode? 咁咪自動連左online ....咁樣會唔會有問題搞到ban 機?

同我見到youtube 就話叫人唔好patch update game, 但爬完post 又話照update 都無問題,其實係點?
無人知嫁
不過我手提轉左airplane mode, 插番 tv 都會 keep 住係 airplane mode
tv mode 都可以用airplane mode connect 到joy con??
yes, 你試下就知
飛行模式都可以俾你揀開/關 wifi 藍芽 nfc
5.1.0改唔改到?
理論上所有 version 都改到
買邊隻sd卡 先岩用
係woo...一路都唔知tim...自膠

想問下大家有無set autoRCM? 係咪真係改左都可以format 過部機變翻正常無改機?
同埋最後有個小問題,原本自己張sd card 有幾隻eshop game, 但裝sx pro 係咪要format 左自己張sd 先可以install? 定係唔洗format 就咁裝sx pro 之後以前d eshop game 同game save 照用?
唔洗 放個license file落去就ok
如果破左就冇得online 冇得update os
第時出左新game,如果佢要求你新os ver可以點
我估係咪要reset 翻個OS, update 後再破解多一次
如果俾人 ban 左機,應該 reset 都搞唔掂
我諗佢意思係任記自己出個5.2.0update 時,因驚會ban 機所以無得上網,咁點樣可以update 5.2.0 黎玩新game
依家俾人ban 都可以update 隻game

到時出新firmware 可唔可以update 個firmware冇人知

不過我估佢用黎破解既漏洞應該可以overcome 依個問題
依家已經普遍破解玩到?
其實佢破解到之後 d game個程式係點拎返黎?
用自己啲碟dump出黎
網上冇得download落黎?
隔多排多D REVIEW就入手

慳返幾隻GAME都係返度
冇記錯既話係有得down, 我冇試過
自己 google switch rom 已經有喇
玩番7,8隻 game 已經值回機價
sx pro 如果要玩online 果d game 有冇問題 例如零食
買多部switch啦, 依家破解到係因為hardware, 遲D 老任新個批改左hardware就玩唔到。

一部online, 一個單機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞