[老任RIP]Switch破解用“電子狗”發佈,可以聯機,可以正常進行遊戲系統升級

1001 回覆
291 Like 116 Dislike
自己柒左就即刻轉移話題
今次全世界都話n記問題,連搞破解班友都講明係用tegra x1既漏洞破解,係得你仲要拗
條友搵交嗌
PS1 PS2 PS3 PS4 PSV PSP 都有得破
XB360 又有
iphone andriod 都有
基本上所有電子野都有得破只係有冇人花時間上去
個個唔講就係講任天堂
總知任天堂就係原罪
windows 都有得破
索索咪撚用
今次仲要連坐法咁ban,ban你破左嗰部不特止,ban埋部機既acc連過既其他機,仲有個acc既home group相關既機
會唔會ban 埋ps4
好似破PS4會ban你電話
玩唔玩到老翻我無咩所謂
我反而想知有無得破解完可以用到金手指、拎人哋個save
真係好撚灰……
人地付出努力開發的大作,賣幾舊水都要去搵破解。
但係d垃圾手機games 就幾千幾千咁課落去
你老味打機緊係老翻先過癒
一邊打機一邊強姦
爽呀
又真係唔會用windows喎

被ms屌屎眼 不了
Hard core fans一定會買正版
但係soft core 定hard core 多?
關你撚事 跟返你個思維冇錢買樓班公屋仔係咪瞓街 政府洗頭起咁多公屋俾班廢柴
咦,原來你條傻尻過左黎
你過番去俾人撚先啦
我剩係知破解從古到今都有,由我玩超任,ps1 果陣已經有,呢兩間廠死撚左未?

呢兩間野賣幾多機,會唔會俾破解搞死間公司好似關你事咁wo
補覆埋,我唔係邊一邊既死忠,邊個講啲野on9就屌邊個姐,我冇咁愛啲廠,打機只係我既娛樂
問你佢地俾人破解關唔關你事呀,答到未呀,唔敢覆又轉post想搵人圍鑪幫拖,點搞阿,中文囉5**果個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞