[老任RIP]Switch破解用“電子狗”發佈,可以聯機,可以正常進行遊戲系統升級

1001 回覆
291 Like 116 Dislike
好老實
switch如果唔係雷作多,冷飯多,又貴
有鬼人玩crack

你睇下ps4, 玩二手game重平過買crack
點樣平法?
破解完就免費
而家ps4 d2手game都係免費
非也
switch
sd card要$(128gb $2xx)
crack 套kit要$

二手game平均$30-50(岀/入計)

問題係switch game over price
你自己話ps4玩2提仲平過玩crack
9唔塔8
點建老任咁易破解
代代都有老番
反而ps4又好似未聽過
ps4 2手game幾$?
switch 又幾$?

冷飯馬車值$3二手都$250-280)? wii u同期的 gt而家幾$?

好多switch game只不過the best 級,但收你AAA價
係依家咁多上網GAME,破解完得單機,冇人會玩老翻,你先唔覺唧
PS4 系統5.05已經破解咗
被人封口囉
你對ps4破解有興趣? 唔洗咁白痴買人crack都可以行老翻 我唔介意貼架
ps4 game除左個D大爆死雷作丶大部分c/p係ok
而家重要出$99

switch? 90%game都係冷飯,有乜game對得住個價?
比較值的,只有odyss(我買一手正版,$388絕對不值, $288就可以接受
RIP
你覺得貴咪唔好玩囉,switch佢贏在係手提機,係d傻鳩先會用家用機去比較
覺得果樣野貴 所以去偷去搶
覺得條女懶高竇 所以去強姦
唔尊重人努力既成果仲講到好似理所當然咁
咪好似3DS嗰期ban機咁 每部機都有個code 遲下實有人研究到點換個code 到時部機又可以返生
返生意思係上返網連定唔變磚?
今次依個好似唔會變磚
今代老任有個server黎verify你部機個licence, 唔肯定以前係咪都有相關措施, 但係睇reddit鬼佬個PSA講到好似今代個security measure提高左好多下, 佢講到好多重認證好難破解到咁, 我諗NS今代被ban完應該幾難輕鬆番生到
暫時仲係network果邊既ban機, 冇console base既ban機report
Ban係ban帳號或者網連功能 係唔會變磚
3DS人手解ban就係換左個code 之後就可以正常網連
咁弱智可以換code架解架咩?
code應該係唯一
你改左一條唔存在既code會被reject唔可以網連
如果你改左一條存在既code即係你搞到另一部機用左依條code既機有機會鎖埋
想認真知道switch個機制係點既話鬼佬reddit有講

"On the Switch, only bugyo is unauthenticated -- every other server authenticates requests, and will reject any requests lacking the right client certificates. In addition, client certificates are now console-unique, and burned in at the factory."

quoted from https://www.reddit.com/r/SwitchHacks/comments/8rxg26/psa_strong_antipiracy_measures_implemented_by/?utm_source=reddit-android
即係今次冇得改code
係咪即係唔online 使用cfw 就無事?
有時會online 打漆彈, 想offline玩下gba 果d 咋
而家鬼佬都未知道老任到底會係佢地server睇到咩數據
有D人report話佢連住wifi用emu都冇事, 但有人話佢offline用emu然後轉番正常OFW上網down個demo就被ban
而家傳緊話你有D error log老任都會收到, 果D都要刪走, 但係實際係點我覺得要睇多一兩個月先會穩陣少少
佢offline用emu然後轉番正常OFW上網down個demo就被ban
咁都係唔好試住
唯有真係等下
聽過有啲話用埋Dreport del 果啲bug report 都出事
雖然$2000買一部GBA+紅白機等等都可接受
但一覺得被ban就心理唔平衡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞