[老任RIP]Switch破解用“電子狗”發佈,可以聯機,可以正常進行遊戲系統升級

1001 回覆
291 Like 116 Dislike
我想知有無得入超任GAME入去
免費os
聽講開始出現一批新機不能 hardware 破解

thx樓上既share
post張咁嘅野岀黎小心人地爆血管[img]assets/faces/dog/hehe.gif[/img]
隻tennis我del左

game一隻
玩都side時間

真係,唔知玩乜9
用linux
再講真係會岀事
你知呢隻神作黎ga ma
講講下破解進程又番左去索任大戰
btw, 上面巴打話有新一批hardware破唔到既NS機係邊到聽番黎? 有冇source睇睇係咪之前reddit有傳過果隻新code name既model
上網睇買機買sxospro 之後

backup nand
裝pokwmonquest devmenu
熄Wi-Fi同
boot sxos

大家係未咁?
係咪全世界都缺貨?我問過幾個地方都要月尾。
好似係
"製作、出售、出租"犯法姐, 真係玩老番果D上網買個licence, 軟件上官網自己down, 個rig自己DIY, 其實街都唔駛出就搞得掂, 要拉既話唔通叫班人去拉外國班鬼佬咩
傻鳩
呢D 電子狗真係好短暫 好快唔洗用. PS4 , 3DS , NDS , 用一陣就冇用.
Ps4好似仲用緊
利申:冇破解
講錯咗, 更正係 PS3 電子狗, 白色 USB 手指
姐係咩意思 遲d唔使用呢d都破到定遲下無得破
任豬全面進埸
MON住左好耐啦
射支穿雲箭上天一次過上晒水比你睇
咁都可以入黎嘈交
廢青真得閒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞