[老任RIP]Switch破解用“電子狗”發佈,可以聯機,可以正常進行遊戲系統升級

1001 回覆
291 Like 116 Dislike
邊到可以搵到咁抵
的確係
好撚癲, 有程式直接係老任eshop dl game & DLC

巴打教下路
邊張隊張咁既圖黎

以前WiiU有條友整左個咁既程式出黎
我到依加仲用緊 指日可待
呢個神野黎, 連3ds rom都有
咁破左仲玩唔玩得孖車online同其他人一齊賽車?
online ban機
想收個2手機crack
share 出黎la

我無試, 好似好複雜
好心就咪撚share 呢啲野啦
搞到自己成陣蝗味
咁簡單都唔識search
自己參考下gbatemp, reddit嗰啲forum
人地hack 嘅能力高你地幾百班
你地車尾燈都見唔撚到
其中一個原因就係你地好撚低汁
唔識進步下
已經出左個咁撚白痴簡單嘅software
你地都重要問source
玩hack都畀啲質素
都唔講你係load pirate backup 定係emulator 定係純粹玩mod
邊種都好
都畀少少探索精神
況且人地forum 封殺所有pirare source share
都發展得好過呢度
你地檢討下先再玩backup 啦
好撚柒 唔好影衰埋人啦唔該
呢到有幾多個真係識gbatemp都成問題
香港不嬲大把伸手黨
係喎,冇留意.....
上網睇咗,....
係呢隻GAME 好玩, 其他麻麻地,,,,,,,THX.
https://www.youtube.com/watch?v=wvXUZmkOrGw
ZELDA Breath of the Wild Graphics Comparison - Wii U | Switch | PC
原來一早PC 有畫面對比..
真係好多人以為BOTW係switch獨佔, WiiU都有出同埋WiiU有模擬器呢樣野又係old news is so唔識串
仲係靚好多既4k
破解完 其實可唔可以同人local network?
照計local network 要關air mode 但唔駛連上internet..
面對面可以

所以有可能xlink番生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞