[老任RIP]Switch破解用“電子狗”發佈,可以聯機,可以正常進行遊戲系統升級

1001 回覆
291 Like 116 Dislike
可以買switch了
今次game舖又可以炒
仲要硬件漏洞update都無用
我已經準備過多半年3000放出去入返部新switch

今次真係玩完
會好影響第三廠既意向
有無人會買多部
一部破解一部唔破解
呢排個破解完善程度發展得好快

又有人出咗一啲破解入門教學,真係係人都做得!(英文版 only)

https://youtu.be/f-Q1dTV3plw
此言差矣

到今時今日 ps4 破解依然只可以喺兩年前嘅 firmware 行到,所以啲人買二手機都會問係咪行超級舊 firmware, 而嗰種舊 firmware機亦10分值錢。因為買少見少。

Switch 呢個破解係任何機都做得,我重複係任何機。將來任天堂點更新 firmware 都冇用,所有機依然可以破解。除非任天堂將來出新型號 Switch。
PS4 最新 firmware 去到 5.55

重點係, Sony 可以繼續 patch firmware 堵塞漏洞,但老任呢部 Switch 就算 patch 到 version 100.00 都冇用,佢一日唔更新硬件推出新型號 Switch,一日個破解都仲用到,換句話講如果你而家手上果部 Switch,永遠都可被破解
等老任出New Switch
任記以前部部機都係用n記?
點解破解係好事
咁樣只係助長班支那仔玩

代價就係大家以後少咗好多第三廠遊戲

雖然宜家都無......
多左人出機
任豚又射到成地都係啦~~~
屌晒任豚老母先~
人嘅本性就係貪心
鍾意食霸王餐

竟然連登仔會全力支持老翻
NS呢D電子垃圾都要蝕賣?
任地獄部3DS減一萬羊之後都有錢搵
食水深撚到呢
任豚賣多機咗 但game 商會卻步
Switch又贏
任天堂一向要求硬件唔可以蝕慢
所以先保持低spec 壓低成本
兒登質素可見一斑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞