[老任RIP]Switch破解用“電子狗”發佈,可以聯機,可以正常進行遊戲系統升級

1001 回覆
291 Like 116 Dislike
其實改左之後仲可唔可以完全關機?一d又話完全關機就要再crack 過,一d又話唔洗?
其實crakck 左係咪只可sleep mode?
同埋crack左仲可唔可以update game ? 有d 人又話得,又d 又話唔得
請教各巴打邊度有現貨?問咗好多間都係月尾
我明sx ox同pro既分別
sx os自己搞同刷rom係咪差唔多定易d? 係既話自己搞冇想像中咁難同煩,就咁買新機自己刷都得la, 使鬼靠淘寶。
係怕次次開機都要重刷好煩
多隻手指隊入去switch到,唔使連電腦run program. 隻手指內置有program
我睇就係可以更新

但連網既野 有機會比人ban
crack 咗的話如果關機就要再inject 過payload
用電子狗/電腦/android機都得
sx os 同 sx pro 都要

pro 有電子狗最多係方便d 唔使你開電腦 但android 機run 個app 都係一樣

待機個crack 唔會冇咗
關機後再開/重新開機會進入正版系統

inject payload 需要短接黎開rcm 如果你裝咗佢個os
可以開autorcm 咁就重新開機都會入rcm 對某d 人可能方便d
未ban 叫唔叫得?
聽講黎緊d game要online verify左code先玩到,even for單機local game. 會唔會crack完變左玩唔到
pk mon已經crack左,可以單機

大鼓近幾日會出
聽邊個講
可能性好低
咁我真係冇得上網點verify
其實D BAN機 家陣買要幾錢部?

諗緊好唔好1部連線玩正版 1部單機
有冇太鼓SHARE?

已偷跑
八 有人放未?
上貼吧搵
教乜Q
盜亦有道
連咁簡單都唔識自學
你變相幫緊0技術嘅人免費玩
即係大量損害nintendo利益
你收埋自己玩算啦
近排打左好多隻game
好多都係畫面靚,但game好悶
雷作極多

如果買正版,真正值得買,得幾隻
長keep就一隻都冇
雖然雷作多 但都有好game 可以煲既
上古5 剪紙 splatoon 同塞爾達 好出色
上古5 拎得出街/放喺手度玩就係超正
有時破解咗反而容易嚐咗皮毛就放棄

另外試過拎出去玩pokken dx 12s對戰都好好玩
d 對戰體驗獨一無二
墨魚要用mouse玩先正
綠帽我del左,太悶(奧菜反而ok,值得買二手)
剪紙ok

而家部switch
用來打街機game多

crack game好少打
反而最吸引我係 backup 到自己 d games,
買完唔使換帶
有無教學點backup?
而家直情連game都用cdnsp起老任server 度dl

我而家無連線dlc同update 安落sd卡到安

但咁玩就太多game 玩唔得深入
唔知呀,我爬文見上而有講呢個 function 咋,
我仲未買到 SX Pro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞