[老任RIP]Switch破解用“電子狗”發佈,可以聯機,可以正常進行遊戲系統升級

1001 回覆
291 Like 116 Dislike
低b卡通驚 不玩也罷
有無勇士已經試左?
的確期待玩啲模擬器多過玩老翻
我試左啦 係免費版atmosphere 無order sx。

模擬器就真係無用過,反而load老翻 都係睇一隻隻game。大概就係佢用隻可以save嘅demo 做引導 玩其他game。

不過 xb2 botw Odyssey目前係玩唔到 但係最好玩其實就呢三隻 我都係已經買左。

sx就等其他人分享下
巴打仲有無連番上網玩? 定一直airplane mode
同埋 係淘寶搵唔到果粒神奇插頭
點解會玩唔到
目前係得SX先係重點放係老翻上面, 其他CFW果類都唔係著眼係呢樣野, 所以真係唔一定玩到
留名等睇switch版vlan
game update又咪可以搵老正連機時lan內update
由細細個到家下老任呢方面都係無乜進步
Tegra出名臭,啲電話晨早中伏死哂。
同埋對於遊戲機,NV=伏
XB 1st gen,PS3,全部中到應一應
Reddit 有人講:只係改咗 Horizon 少少,仍係直接喺 sysnand 運行。

都係等 Atmosphere 好似比較穩陣。至少係百分百 emunand。
PS4 仲有堆BRO GAMES頂住一定要連線玩
https://www.youtube.com/watch?v=rYPqTbOShaQ

其實唔係已經比人CRACK左黎玩EMU一段時間咩?
等穩定啲先試啦巴打

暫時一裝 Linux 嗰個 battery 電量統計就會出問題,好似係

同埋再等多一頭半個月睇下會唔會 ban 機先試都未遲
個個只係想玩老翻 咁邊有game賺錢 賺唔到就廠都執鳩埋 家用機同電腦都會收皮
不如睇清楚留名嘅人係咪個個都想玩老翻先
之前係淘寶買咗粒,不過係喎依家再試吓搵真係搵唔到,得 SX Pro

唔緊要,我有link ,試吓呢個

【switch破解RCM自制系统短接器回形针任天堂NS短路帽RCM-X86】http://m.tb.cn/h.3bN7EIJ 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述€jBST0ybYswg€后到👉淘♂寳♀👈
啲人導出到switch啲遊戲rom未?
有冇試過堆單機game,例如odessy 開唔開到?

利申:玩正版
ps3好似話係個架構太古怪,勁過ps3幾十倍運算力嘅電腦都模擬唔到
第一次試... Inject 咗個 payload 之後就餚底,唔敢繼續

有玩過幾場splatoon 我買左嘅呢隻。目前無咩問題。

rcm jig應該有呀
導左啦 部分game玩唔到。
有啲已經完美玩到

你意思玩完 homebrew 之後,再開返正常 switch OS 玩 splatoon online?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞