[老任RIP]Switch破解用“電子狗”發佈,可以聯機,可以正常進行遊戲系統升級

1001 回覆
291 Like 116 Dislike
點會呀
有咩game 係想online 玩?
其實連坐ban acct 會唔會比人告,由其有買數位game, 之前ps幾 好飲打官司輸左,個官話人地買左點改都得
ARMS (不過都係冇玩好耐)
Rocket League
Fortnite
Mario Tennis (未玩過)
仲未出嘅驚 (例如 Super Smash Bros)

點可以冇咗個 online
最近都玩更隻snack world
好好玩 四個一齊刷副本
孖車 寵物小精靈鐵拳 漆彈依啲同朋友一齊玩
應該都超過幾百個鐘
反而好少玩單機
淘寶有賣sx os 既人 話被ban 風險不高
但睇下reddit又唔多似
其實除左唔好online 仲有咩要注意
唔想柒下柒下被ban
無理由用完就永不online咁自ban
而家嘅消息暫時都好混亂

有啲人話就算用 dreport 鏟 log 都會賴嘢

我諗都係睇定下先比較好
初期破解都預咗玩唔到網戰, 就算玩到只係一時間, .
玩單機大作. 牧場遊戲 都有排玩......一隻 電子狗, 唔該
但如果依家用初期破解
被ban就以後不能網戰
我都15 16 緊
驚既就過返一頭半個月睇個情況點樣再決定啦
啱 等其他巴打包膠下
如果sx os玩正版game上online唔ban就正
買帶平過digital好多 買完backup黎玩
唔洗下下換帶又平啲
我等緊有人port ps4 remote play 去homebrew
nv shield 有人port過 switch理論上都行到
係呀 呢樣就係我想要嘅野
不過又可能要擔心二手game會比人backup左
咁你用二手玩卡帶都唔知會唔會出事
黑暗兵法
老任竟然用恐懼呢招摧毀二手市場
ps4 game少雷作
switch大量冷飯雷作
而家report系ban完
重可以單機
唔會磗
5.01
只有fifa fail
其他ok
星卡,馬8,ods
但普通人冇破解,但買二手要擔驚受怕餅帶有冇人BACKUP過
如果同時有兩條同樣嘅卡帶號碼嘅GAME 上網嘅話,冇破解買二手嗰部機都一齊BAN埋
你香港買個d驚咩
笑死人咩
Ps4個2手市場仲大la
有冇人中招ar?
買到2手ban機就會
不過依d慘案ps都成日發生
反而switch可以即場check
買到伏機機會細好多
btw
有傳sx1 model就出
會封左crack
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞