我女友老母又發功啦 唉 好辛苦

621 回覆
1774 Like 143 Dislike
其實條女肯搬我就唔洗成日對住矩老味
其實唔撚關事,兩萬幾三萬一個月唔賭唔滾唔大洗根本起碼每月儲到一皮嘢,儲夠五年都有六十萬啦起碼,攞舊錢去月供美股etf都有幾厘息收,都唔明佢係要攞錢去投機又唔係睇得到眼光準,佢買q牛得已經同佢講過,好彩佢宜家無再玩
唉 同矩一齊就唔想矩辛苦 如果玩玩下都唔洗變左神經病
連登仔,大家麻煩面對現實,呢個po係一個好值得大家深思反省既例子。由其你班考完dse既child登仔 少壯不努力,老大戇鳩鳩
你自己大洗,十年前搵到兩皮一個月
到依家點會儲唔到錢俾首期?
真係玩到驚 玩到怕
你自己都知月月清 人哋同你一齊噉耐
但係都無儲錢既意思就知你無啲遠見
你同女朋友相處可能真係好無問題
回歸現實 你再噉月月清落去
講到去未來 呢種態度可以點生活
唔好話條女現實 根本無得唔講現實
人哋都跟咗你九年 你個人都無啲覺悟
怪就怪自己開始太唔識諗
九年感情 當你一齊兩年就諗將來
點都夠你有丁點成績啦
原來要屌先知做咩? 屌係對啲唔醒既人先最有用 洗唔洗同你跪係度先有飯? 你背景本身又有咁乜巴閉? 你屌完人又俾左d咩suggestion人咁巴閉? 分分鍾青衣睇唔開果個都係試過上網求救 就係俾你依啲自以為是既人打沉 人地仲未夠沉?
真係無諗 一齊咁耐有共識唔結婚 點知佢老母唔想佢屋企住

你咁講我都駁唔到了
唔想佢辛苦=自己辛苦
愛戰勝一切
你覺得唔值錢姐唔等於人地唔值錢,d呀叔幾撚瀟把口好掂連登班毒撚平時出街講句野都唔敢,班呀叔就唔同每日番工吹水撩下d師奶仔靜靜雞食左人地老婆你都唔知,番工又有制服成個紀律步隊咁,咁都冇魅力?唔通你有?
兩個一齊儲
好易上到車啦
如果佢都唔同你一齊儲就算啦
樓主 我係過來人 女呢d要走就走 做好自己就得 唔洗可惜
咁係咪要全世界人做錯唔開心都唔屌得啊。你要揾安慰揾人和應好心就咪撚po上網啦,揾d fd圍威喂咪算鳩柒數囉。擺得上網就預左接受人批評啦。呢個世界無人會就你架師父,大家都係咁生活,你頂唔順好辛苦,係你既事,你跳樓又好點都好,你死左,唔代表你係岩。當然,大家可能會婉惜你既死,但在理上,逃避現實是否正確? 大家心中有數。好似前排學生連環跳咁,無錯係好悲痛,我睇到都唔開心,但咁係咪在理上佢地係岩?呢樣野係連登都拗左好多個po, 在理上,現今學生壓力低過舊時al ce係undeniable truth. 有時做人咪咁情感主義啦,做人可能會清晰d。

最後,我當然有比suggestion, 你唔追po走黎屌我 ?
我認真 女友唔想行落去就無謂拖 少個人 儲錢快啲 幾年內博抽到
嘩,你講到咁撚樣,咁街市佬都好有男人味啦 咪拗啦, 完全係滑坡謬誤黎 收返埋你d少數例子同自己d獨特口味先
公一份婆一份唔得?
拍左九年拖,儲左兩年錢,你享受左7年,可能宜家就係代價
你就好啦又可以搵另一條女
分啦,唔好再煩,為佢好,又為左你好。
愛兄弟定愛黃金
起碼有拍過拖
幾多毒撚同樣既經歷,到30歲都係一條撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞