我女友老母又發功啦 唉 好辛苦

621 回覆
1774 Like 143 Dislike
仔女都有,都係咁教,最好自己有本事,將來嫁人要人包養就唔好嫁。實際生活上比人包會好受氣。
伯母真係無做錯,睇你講d野都覺得你30歲人仲係on9咁
伯母真係無做錯,睇你講d野都覺得你30歲人仲係on9咁

真人無人可以傾
唯有上連登叫下春
咁我都唔覺佢女朋友係咁嘅人。只不過啲老人家一插手就spin去呢啲方向。
樓主 過來人講兩句
你係有做得唔好既地方 但成件事唔可以怪曬你
你做得唔好既地方就係無一早開始儲錢
呢樣野唔關家庭出生事
但老實講做人係要向前看 你又唔係仲左犯法野
唔洗好似覺得判左死刑咁

另外就係唔需要因為人地講既野覺得自己無用
你讀ive出身搵到呢個錢已經好叻
好多自稱屋企有樓既 咪又係屋企人俾佢地/資助佢地
無錯你無錢/屋企俾唔到你係輸左一大截 依層無得講
但唔會係一條廢物掛

相反
你條女如果自己內心都有動搖 就不如放人走
第一女人真係等唔到咁耐
第二依加大把女人肯捱
第三我建議你不如搵個有錢既女仔
我都見唔少30出頭嘅女仕恨嫁到不得了。倒貼都肯。

遇唔到 自己條件又唔係好
分手啦,然後繼續月月清,仲開心
佢老母唔鍾意你,你點講都冇用
除非你忽然搵到好多錢塞住佢把口啦
最近身邊有單,33歲,樣貌唔差有穩定職業, U grat. 嫁比個40歲。
個女仕自己有物業

最近身邊有單,33歲,樣貌唔差有穩定職業, U grat. 嫁比個40歲。

這些機會
我身邊都勁多
交友apps 約十個有9個32歲以上
個個都同我講想結婚,跟本就唔洗考慮鍾唔鍾意咁
人大左睇法會變,唔好咁早挷死自己。
分手要狠

我身邊都勁多
交友apps 約十個有9個32歲以上
個個都同我講想結婚,跟本就唔洗考慮鍾唔鍾意咁

巴打 好靚仔? 幾歲

中哂咁制
除左用貴data plan 我乜都冇做
點解都係一個仙都草唔到
依家要男友開聲逼我
一人一個月拎一筆出黎儲
我feel到暗無天日

I know that feel
80後173cm 瘦正常樣
最離譜有3個就見完一次面
之後果日就問我會唔會同佢結婚

真係過30歲玩交友apps 既女人都係搵婚結
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞