我女友老母又發功啦 唉 好辛苦

621 回覆
1774 Like 143 Dislike
無樓唔好白撞啦
只想講一句,窮人千其千其唔好生
係,唔分大家都預計都會係點

分開下,可能性多好多

樓主可能搵到比依家更適合自己o既另一半(我唔係指好唔好,只係適唔適合)

樓主未有拍拖,使費少左,錢儲到多d,時間又會多左,唔創業都可以做下運動,做下part time,陪下自己老豆老母

樓主女友又趁後生試下同其他人一齊,究竟邊樣先適合自己

皆大歡喜
殺完你再上
樓主果句冇爭人錢,身體健康,同父母關係好好所以覺得自己冇問題真係難聽過粗口,你而家三十就焦慮,到四十你可能要跳樓
你娶條女定係娶人哋全家?
如果條女咁聽佢老母講嘢可以換得
啲人只會屌條仔
唔會話女人唔撚幫手儲錢
自己攞黎
有幾耐風流有幾耐折墮
放生條女啦
支持巴打

前提係飛撚左條垃圾港女你先會過得更好
講到尾都係錢

今晚all in 曼聯搞撚掂
比你樓下由540萬跌返落140萬
你都係買唔起
到時又會呻經濟差啊 失業啊乜乜物物
政府政策 樓價過熱唔評論住
你首先學下自我檢討先
放生條女啦
垃圾嚟
俾狗公溝算啦
想結婚又唔撚同你一齊出一分力
買樓唔撚係你一個人嘅事
係兩個人
你溝返件識AA 制嘅女人算啦
冇撚用就唔好累左人地
樓主想改變自己既話PM 我
你個ive係咩專業黎?
有咩工作經驗?
重有機會wh同女友一齊探下路啊
然後移民
唔緊要!30歲先岩岩起步!咁急想要住既,咪租樓先!跟住先註冊後擺酒。再申請公屋!一步一步尼啦!急唔尼
巴打有冇試過同屋企人傾
你裝修左間房先,再叫佢搬去你度
唔需要多,一星期幾日都好丫
再一路儲囉
原來你30了,
當我冇講過啦,只能怪你以前唔識諗
你地都9年幾感情啦,因為樓咁物質既野就要散?
其實伯母都係想佢個女將來好姐,你點解唔試下做D野令伯母覺得個女同你一齊係有將來既
而定開始儲錢囉or有冇諗過到外地置業
兄弟加油啦 我有朋友情況同你差唔多 但最後佢都說服到伯母將個女交俾佢
個女仔跟左垃圾樓主9年,唔明點解仲有咁多人怪個女仔貪錢 女人真係原罪黎
同女朋友講:説穿了你老母當自己個女係雞 做人定做雞 你自己揀
1. 你財政上短時間唔會有乜大改善,伯母對你印象應該不變
2. 你女友同你嘈因爲佢某程度上認同佢老母講嘅嘢

就以上兩點已經可以推斷出結果,如果我係你就同女友講分手,而你就響分手後一邊嘗試改變生活,一邊睇下有無其他女仔,再過幾年睇下乜嘢環境!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞