我女友老母又發功啦 唉 好辛苦

621 回覆
1774 Like 143 Dislike
有幾辛苦姐 講到自己比人迫害咁
你自己一開始月月清 拖人地咁耐怪得邊個?
有幾耐風流就有幾耐折墜架啦on9

人地死慳死抵果陣 你咪又係吃喝玩樂大魚大肉
岩岩睇左你上一個post開頭
你加埋你女友都成4萬4一個月 有心儲錢買樓點會上唔到車?
食得鹹魚抵得渴 係 無錯 香港樓價係痴線線
但現況係咁 你又追求果樣野既時候
唔該你搞清自身現況先 4萬4一個月
試下cut曬所有非必要既娛樂開支 睇你一個月會儲多幾多
唔敢拍拖 比老母問你都近30仲唔結婚... 點結呀大佬 搵得個2萬鬆d 樣樣都係錢
屌你老味
咁撚無知 仲要亂咁用
話知你有錢定冇錢
如果我個女嫁條咁既垃圾我都嬲啦
有冇諗過你一出世唔係香港而係外國同你女朋友相遇就唔會有咁嘅情況。呢啲野都係由香港政治強國人逼成....
所以巴打我都準備移民 加油
唔好講到男人錯咁。女人青春有限,男人唔係?拍拖本身係「投資」,投資就有賺蝕
條女係貪既就唔會拍左9年拖先嘈你啦下話
咪就係 之前大洗 呢到去果到玩 開口埋口話後生唔玩唔通老左先黎玩咩 果陣唔諗下?
係咁現實架喇香港 除非你可以一下改變到 唔係你玩完就要面對
一路冇準備 而家自負盈虧姐
4個人一齊住有咩問題?
既然醒覺就努力
好簡單如果你女友企你果邊,唔使理佢老母
女友幫老母,飛左佢努力搵錢
無謂煩惱1d控制唔到既事
講真你冇排版又冇標點,點撚樣睇
比少少標點符號得唔得
Okay
我當你有計搵到錢
之後你會開心咩
你地大家已經有條刺
無論你揾到錢
或者佢唔再提

你將來都會好辛苦
講真。人地格un衰都比個女跟左你9年。你一d成績都無show到比人睇,仲要賭波。。。 我係人地老母都唔會比個女嫁你。你話人炒股暴發戶所以先有錢,係就係一朝得志,但點解你唔學下人呢。有時真係唔係想話人廢,但你都好應該反省下自己呢9年黎你做左d乜撚野。你同左人一齊9年要人地老母開口講你先開竅,會唔會有點兒那個。無方法架啦,一係說服佢老母,一係就求馬會,一係就散,再唔係咪求神拜佛。
一開始唔諗,而家先黎怨怪邊個。

利申: 條女個ex又係樓主個類月月清好食懶做既垃圾。最撚叻就係係屋企打機唔做野。仲要連船牌呢d咁撚易考既野幾次都考唔撚到。仲有更衰既野唔撚講。真心講句呢挺垃圾比唔撚到將來人就咪撚拖人咁撚耐, 邊有女人唔想要未來,佢講你就信咩低能仔。
中出搞大佢個肚先得唔得...
我就開始跟班同事飲飲食食
賭下馬 賭下波 賭下股
咁多年黎月月清

你咁嘅planning就算有平樓你都儲唔到錢買啦 當你公一份婆一份都唔知儲幾耐啦
咁大個人都冇好好地規劃下自己人生同理財 咁遲起步可以怨邊個
合則來不合則去
玩笑巴

呢排股票有無贏呀 無玩兩三個月了
分手
嘩原來你咁大獲喺香港一蚊都唔儲餐揾餐餐清,死撚得啦!
如果你女友唔放棄你,你千其唔好放棄佢,伯母個邊咪撚理喇,你點知你第時冇能力姐,加油巴打
睇到嬲嬲地。
大佬一齊九年,你咁大個人有心娶人比個家佢,點都會plan下儲下錢掛 自己廢係到懶女朋友,你都識講係自己以前月月清喇。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞