【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(一)

1001 回覆
56 Like 9 Dislike
『喂丫...唔好啦~啊~』我下面就越黎越濕...對腳都唔受控制咁扭下扭下...

「好彈手丫~小饅頭咁~好彈手丫~」阿Ken一路搓住我對小饅頭...一路隊佢條又硬硬地既JJ埋去我隻大髀道...

阿Ken個龜頭就喺我嫩滑既大髀上掃下掃下...磨下磨下...

搞到我下面就鬼死咁濕...

仲濕到就黎滴到落張床...
『喂丫…好喇好喇...真係要...要起身喇...啊~』我推一推阿Ken...

「玩多陣先啦~玩多陣先啦~」阿Ken壓住我...一邊用對手搓弄我對小饅頭...一邊用條硬硬地既JJ插我髀罅...

插多兩插…我對大髀都感覺到阿Ken條JJ越黎越粗...

唔得喇...唔得喇...再係咁俾佢玩落去...真係又唔知要玩到幾時...

『好喇!夠喇!』我推一推開阿Ken,『下次先啦好唔好?』
「唔~係唔係我想點玩都得先?」阿Ken扁扁地嘴,又古古惑惑咁問。

『係喇係喇~下次想點玩都得~』你會想玩D乜丫~

「嗯~你話架~」阿Ken又鹹鹹濕濕咁既樣...

『係丫係丫~我話架~下次你想點玩就點玩啦~乖啦~乖乖地起身啦~』睇死你最多咪叫我著住對黑絲俾你玩~

「嗯嗯~~~」阿Ken錫一錫啖我之後,就好似好期待咁乖乖地起身行去浴室沖涼~
男人~好多時都好似小朋友咁~

總係鍾意扭下計~

要俾粒糖佢地~氹下佢地開心先得~

等到阿Ken沖完涼,著住條紅色孖煙囪...上身赤裸裸露出完美既肌肉...行出黎之後...

『冬天都可以咁赤裸裸~你唔怕凍架?』我都起一起身~

「見到你我就So Hot喇~」阿Ken仲想走埋黎攬住我~

『你自己Hot飽去啦~』我就推一推開阿Ken~入一入浴室~唔理阿Ken有幾Hot~
梳洗一下~清洗乾淨身上既口水~仲有淫水~

自己既淫水又好~阿Ken D精液都好~都要清洗得乾乾淨淨~

喺屋企閂埋門同男朋友玩到幾激都無問題~

俾男朋友射到成身都係都無問題~

之但係出到去見人...就唔可以留有痕跡~
好用心咁清洗晒成身~仲刷左兩次牙之後,我就著住件白色大Tee~裏面乜都唔著咁~打開道浴室門...

『喂!點呀你又~』我一打開道浴室門,阿Ken就立即攬住我~

好彩阿Ken有著到孖煙囪姐~唔係俾佢隊條J埋黎...又唔知佢會唔會隊隊下隊到漏D精落我身上...

「好香丫~好好攬丫~女朋友細細粒粒咁真係好好攬~」阿Ken喺我條頸索下索下咁~又攬到實一實咁~

『你有戀童癖架?』不過講起上黎又真係幾奇怪...

我都成廿五歲人...

一個廿五歲既女人...樣貌又好...身材又好...點都應該會有D走樣...
可能會殘左D...可能會有D肥...肥喺D唔應該肥既地方...

但係而家既我...不論樣貌同身材...都係同十四五歲既我差唔多…

都係一樣細細粒粒...

對腳都係咁幼...

皮膚都係咁白咁滑...

個樣都仲係有D稚氣...
簡單D黎講...成個𡃁妹仔咁...

如果唔係返工,唔使著Suit,平時Casual Look咁Tee加熱褲出街,D仔真係當我係D十零歲既𡃁妹仔咁撩~

你話係D老蘭食家都話無咁尷尬~

俾D十幾歲既MK仔撩我都唔知點算~

唔通真係同佢講:『小朋友~你滿足唔到姐姐喇~返屋企飲奶啦~』咁咩?

今晚出完

三句預告

「係丫係丫~我有戀童癖架~最鍾意就係好似你呢種咁既身體~最好砌~」阿Ken又好似想黎料咁...

『係喇係喇~唔記得左我講D乜喇?要聽話先有得任玩架~』都係快D Stop佢先...

「係係係~我好聽話~我仲煮好埋早餐俾你食添~」阿Ken就拖住我~行去餐檯前~
快啲入主線
快啲入主線

要濕D先入到架嘛
夜麻麻~自推下~~~~
快啲入主線

要濕D先入到架嘛

檢舉樓上回覆
快啲入主線

要濕D先入到架嘛

檢舉樓上回覆

你諗左去邊先
快啲入主線

要濕D先入到架嘛

檢舉樓上回覆

你諗左去邊先

入你中路
快啲入主線

要濕D先入到架嘛

檢舉樓上回覆

你諗左去邊先

入你中路

唔係咁易架葉師傅
快啲入主線

要濕D先入到架嘛

檢舉樓上回覆

你諗左去邊先

入你中路

快啲入主線

要濕D先入到架嘛

檢舉樓上回覆

你諗左去邊先

入你中路

你係唔係想試逼
各位早晨
快啲入主線

要濕D先入到架嘛

檢舉樓上回覆

你諗左去邊先

入你中路

你係唔係想試逼

快啲入主線

要濕D先入到架嘛

檢舉樓上回覆

你諗左去邊先

入你中路

唔係咁易架葉師傅

師傅, 我要打十個
快啲入主線

要濕D先入到架嘛

檢舉樓上回覆

你諗左去邊先

入你中路

你係唔係想試逼

馬寶又有獵物
快啲入主線

要濕D先入到架嘛

檢舉樓上回覆

你諗左去邊先

入你中路

唔係咁易架葉師傅

師傅, 我要打十個

打十個你會死架
晨早起身諗住剪頭髮
點知師傅放假
晨早起身諗住剪頭髮
點知師傅放假

咁唯有寫文啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞