【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(一)

1001 回覆
56 Like 9 Dislike

睇黎你好鍾意痴漢情節喎

呀Ken
Btw我鍾意Wing wing同Gigi多啲

妹控嫩變態丫

我係對學生妹專一

睇黎你好鍾意痴漢情節喎

呀Ken

妹控嫩變態丫

你講緊自已

我係妹控但唔變態
唔知今年會唔會落雪呢

個心落緊雪

睇黎馬寶有唔開心既野想同大家分享下喎

PS4就快有貨了

你係指PS4 Pro?

乜都有

有錢馬寶
FF15個結局真係喊出黎

睇黎你好鍾意痴漢情節喎

呀Ken

妹控嫩變態丫

我係對學生妹專一

學生妹係我最愛

睇黎你好鍾意痴漢情節喎

呀Ken

妹控嫩變態丫

你講緊自已

我係妹控但唔變態

你講乜都無人信架
死變態
唔知今年會唔會落雪呢

個心落緊雪

PS4就快有貨了

你係指PS4 Pro?

乜都有

有錢馬寶

我乜都唔知架

睇黎你好鍾意痴漢情節喎

呀Ken

妹控嫩變態丫

你講緊自已

我係妹控但唔變態

你講乜都無人信架
死變態

個妹唔覺就得啦
唔知今年會唔會落雪呢

個心落緊雪

PS4就快有貨了

你係指PS4 Pro?

乜都有

有錢馬寶

我乜都唔知架

有錢人又買PS4 PRO又買VR
戲玉戲玉
戲玉戲玉

詳情請參考以下網頁
http://apps.itsc.cuhk.edu.hk/hanyu/Page/Search.aspx?id=2512
男人用女性角度出甜會唔會幻想自己比人插果隻感覺?

This is...

你唔俾係Wing Wing寫既

This is...

諗一諗都痛
戲玉戲玉

詳情請參考以下網頁
http://apps.itsc.cuhk.edu.hk/hanyu/Page/Search.aspx?id=2512

好串
叫ken爆你菊花
戲玉戲玉

詳情請參考以下網頁

好串
叫ken爆你菊花

我唔係專家嘛~
梗係要Post返D專業意見出黎啦~
各位早晨~
天氣轉冷喇~記得著多件衫丫~
究竟任地獄可唔可以重返天堂呢

歌仔都有得你唱啦
來回地獄又折返人間

歌仔都有得你唱啦
來回地獄又折返人間

係咁唱架咩?
唔係應該...
沒志氣我未配你 眼看Sony帶走你
我亦淪落到 遊戲 都玩不起

上回講到個痴漢開始侵犯詩琳~
但詩琳見個痴漢都幾靚仔下,就好好咁享受下啦~
個痴漢越黎越過份~仲拉起詩琳條短裙黎摸~
仲摸到去詩琳既陰戶添~
搞到詩琳濕到透過條薄身黑絲~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Day 01-平凡港女] PART 04

身後個靚仔繼續一隻手攬實我條小蠻腰…

另一隻手就隔住我條薄身黑絲...隔住我條白色底褲...捽下捽下...捽下捽下...

食指同中指上上下下咁捽下捽下...仲捽到入我兩腿之間...

呢個靚仔都幾好手勢...捽得都幾到位...

我相信如果俾佢伸隻手入我條底褲裏面既話...應該會仲好Feel...

應該會俾佢捽到我連塊陰唇都翻埋出黎...
其實我而家都已經翻翻地...

只係唔想咁放鬆...怕我舒服得制會忍唔住嗌出黎...

個靚仔繼續望住玻璃窗裏面既我...捽下捽下...

我微微張開雙腿...當佢捽到落去之時...我又輕輕咁夾一夾...用對大髀內側夾一夾佢兩隻手指...

我D淫水都不停咁流出...流到透過晒條底褲...條薄身黑絲都應該濕晒...

我諗個𡃁仔隻手指都應該沾滿晒我D淫水...
個靚仔好似越捽越爽咁...仲越捽越快...越捽越大動作...

搞到我都有D驚會俾企喺前面嗰兩個學生妹察覺到...

我個屁股仔微微咁向後縮一縮...

個靚仔就貼晒成個下身埋去我個屁股道...

個靚仔攬實我條小蠻腰…用條巨棒隊埋我個股罅道...
好粗...

隔住左我條底褲...隔住左我條黑絲...隔住左佢條西褲...隔住左佢條底褲...都可以好清楚咁感覺到佢條巨棒有幾粗…

乜真係咁爽咩?

乜我真係咁吸引咩?

點解D男人摸我都可以摸到扯晒旗...

仲要又粗又長又硬咁...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞