【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(一)

1001 回覆
56 Like 9 Dislike
「嗯嗯~我又切塊火腸俾你~呀~」

火腿包腸仔定火雞腸
飛揚 係咪同之前係高登出果個一樣? 好似睇過

無理由~~~我都無喺高登出過呢個故
你係唔係喺第二個空間返黎
「嗯嗯~我又切塊火腸俾你~呀~」

火腿包腸仔定火雞腸

謝校對

原來係港男 呢個係港女
繼續支持

原來係港男 呢個係港女
繼續支持

多謝支持
有港男就梗係要有港女啦
果然有腳情節
謝樓主
more
果然有腳情節
謝樓主
more

我呢D腳控又點會無腳
以前飛揚成日都冇得射,而加呀ken就射到虛脫

咁先有對比架嘛

咁先有對比架嘛

因為飛揚射唔出
好撚甜

咁先有對比架嘛

因為飛揚射唔出

有咁多女玩 射唔出都係一種福氣~~~~
好撚甜

港男FF嗰時成日俾人叫加甜~所以今次一開始就甜死你地先

推丫
各位早晨
各位早晨

各位早晨

真係好早呢
就快有文啦
就快有文啦

好快又到七點
時間過得真係好快
今日都趕左唔少文

上回講到詩琳同阿Ken幸幸福福食早餐~
食完之後詩琳就換衫準備返工~
阿Ken就欣賞住詩琳換~
阿Ken睇睇下,仲忍唔住J起上黎~
詩琳就俾阿Ken望住自己換衫黎J~
仲好快J到射添~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Day 01-平凡港女] PART 03

眼望奶白帶小小黃色既精液就由馬眼射出...射到落地上...

「嗄...射到虛脫喇...嗄...嗄...射死人...真係射死人...嗄...」阿Ken雙腳震下震下...回一回氣...

『你真係好鬼死變態丫~』我用隻嫩滑既手仔幫阿Ken Chok多兩Chok...Chok D精液出黎...

「嗄...有乜野咁變態姐...嗄嗄…」阿Ken條仲係鐵咁硬既巨棒仲漏緊D精出黎...

『望住人地換衫都可以打J...仲要射咁多…第三次喇~射三次都仲可以射咁多~』我喺床頭拎一拎張紙巾...左手Chok一Chok阿Ken條巨棒...右手就拎住張紙巾抹一抹佢個龜頭...
「咁你真係好好J丫嘛~好J到射多次都仲得丫~」阿Ken條巨棒仲要彈下彈下咁...

『係喇係喇~我唔理你喇~再唔出門我就遲到喇~你自己抹乾淨個地下先好返工丫~走喇~拜~』我就丟左沾滿阿Ken精液既紙巾,著返好條黑絲~再著埋對有少少踭既黑色爧面高踭鞋...

「返工小心D丫~我愛你丫~」

『你都係丫~唔好咁搏命丫~我都愛你丫~拜~』

「拜~」
每次朝早同阿Ken搞野,都會搞到好遲先出門口~

每次都會搞到好唔捨得~搞幾次~搞到好易會遲到~

不過我地都習慣左瞓醒先搞~

點解要瞓醒先搞?

點解唔夜晚搞完先瞓?

講真嗰句,日日返工已經夠晒辛苦...晚晚返到屋企都鬼死咁攰...沖個涼都已經想瞓啦...仲邊有心情搞野丫...

所以咪等到瞓醒先黎搞囉~
反正大家都有精神~仲會有D衝動~

阿Ken每朝起身都朝氣勃勃咁~

我下面都總會濕濕地咁~

既然大家都有咁既需要,咪索性喺朝早滿足完先返工囉~

只係阿Ken都比較難滿足~總係要射幾次~射到腳軟先肯俾我走~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞