【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(一)

1001 回覆
56 Like 9 Dislike
[Day 01-平凡港女] PART 02

阿Ken古古惑惑咁望住我...拎住條巨棒Fing下Fing下咁...

望住阿Ken鹹濕既眼神...

『好啦好啦...』我都知你想點架喇~

「女朋友真係好架姐~」阿Ken就企一企起身...

阿Ken企左喺張床上面...條巨棒就彈下彈下咁...

我就坐一坐起身...以鴨仔坐姿坐到去阿Ken前面...
我望住又粗又長既巨棒...龜頭仲係濕濕地...有D精液喺馬眼流出...

我捉住阿Ken條巨棒...Chok一Chok...Chok一Chok D精液出黎...

『嗯...』一口就含住左阿Ken條巨棒...

一含入口…好大陣精味...仲舐到D精液...

阿Ken D精液仲係好似好濃度咁...

有D蛋白味咁...
可能係因為阿Ken平時食得蛋多掛...

不過我無話抗唔抗拒既~

可能已經習慣左掛~

習慣左阿Ken射完一次之後,總係想我幫佢含下...

初初就話想我用口幫佢清理...

但次次含下含下...佢就會摸下我把秀髮...摸下我個頭...撳下撳下咁...

好似想我幫佢含耐D...含得深D...
『嗯...嗯...』阿Ken條巨棒就隊下隊下我條喉嚨...

「嗄...嗄...好正丫...嗄…」阿Ken企直個人...挺住條腰…好似好爽咁...

『嗯...啜啜...嗯...啜...啊~唔...』我一邊含下含下...又啜下啜下...含到我都有D濕濕地...

阿Ken條巨棒真係好大條...

仲越黎越大條...
『唔...唔...』阿Ken條巨棒喺我個嘴仔入面...一路變大...變粗...變長...

「嗄...好正丫...嗄…真係好正丫詩琳...」阿Ken一路講...

我就越含越爽...

含...唔單止係男人覺得爽...

可以將男人條JJ越含越粗...對女仔黎講都係一件好滿足既事...

要含得粗D...要令阿Ken條巨棒再粗D...再硬D...再長D...
『唔...唔...啊~啜啜...嗯...啜...唔...唔...啊~』阿Ken條巨棒喺我個口出出入入...

「嗄...唔...好正丫...嗄…好舒服...」阿Ken搖下搖下下身...

『啜啜...唔...唔...啊~嗯...啜...唔...唔...啊~啜...』阿Ken條巨棒都沾滿晒我D口水…

成條巨棒...濕納納咁...

『唔...唔...啜啜...』我就捉一捉住阿Ken條巨棒...再用條脷仔舐一舐佢個龜頭...

「嘩~」阿Ken成個人震左一震...打左個冷震...條巨棒都彈左一彈...

阿Ken真係好鍾意俾我用條脷仔舐龜頭...
我就不停咁用條脷仔圍住阿Ken個龜頭黎打轉...打轉...

「嘩~好正丫~嗄...好脷功...嗄...好舒服丫~真係好舒服丫~」阿Ken爽到挺直條巨棒...任由我用條脷仔圍住佢個龜頭打轉...

舐下舐下...舐到有D精味...

阿Ken又忍唔住漏左D精液出黎...

我一路舐...舐阿Ken個龜頭...舐下馬眼...

D精液就逐少逐少咁喺個馬眼漏出...
精液既味道...一路舐...一路都嚐到精液既味道...

少少地…少少地咁...舐阿Ken D精液...品嚐阿Ken D精液...

我越舐就越想要...想要多D...想要多D阿Ken既精液...

我又一口含成條巨棒入口...

『啜啜....啜~』啜下啜下...好似想將阿Ken陰囊裏面既精液都啜晒出黎...

「嘩~呀!好正呀!嗄...嗄!啜呀~啜~好舒服丫~真係好舒服丫~」阿Ken雙手撳住我個頭...壓埋去佢個身...
阿Ken條巨棒喺我個口入面越黎越粗...

『嗯...嗯...』粗到塞滿晒我成個口...

我摸住阿Ken條人魚線...

『嗄…嗄!含呀...含晒佢呀!』阿Ken唔止用雙手撳住我個頭壓埋去佢個身...仲強行隊條巨棒入我個口...

『嗯...嗯...嗯...』隊到入喉嚨...個龜頭頂住我喉嚨...

阿Ken條巨棒已經變得好長...我個口都含唔晒...
「嗄!嗄…含呀...嗄…含晒佢...嗄…含晒成條呀!」阿Ken仲要捉住我個頭...係咁搖...係咁搖...

『嗯...嗯...嗯...嗯...唔!唔!』塞到我個口滿一滿之餘,仲要不停隊個龜頭入我喉嚨...

不斷抽插...抽插我個嘴仔...抽插我個口...

好粗丫...好長丫...好硬呀!

我就好似含緊條大鐵棒咁!

阿Ken應該差唔多…應該差唔多要...
「嗄...嗄...嗄...唔得喇...唔得喇...我就忍唔住喇...我就快忍唔住要射喇!」阿Ken捉實我個頭,快速抽插多幾下...

又要射…又要射入我個口...

阿Ken挺一挺條腰…將成條巨棒插晒入我個口入面...震左一震...

『唔!唔唔!』我感覺到不斷有液體由阿Ken個龜頭最前端射出黎...

成條巨棒就喺我口入面震下震下...彈下彈下...射D精液入我喉嚨...

好大陣精味...好濃烈既精味...
我都好習慣...好自然咁將D精液吞落肚...

慢慢吞...阿Ken一路射...我就一路慢慢將佢D精液吞落肚...

阿Ken射左好耐...我都吞左好多…

「嗄...嗄...嗄...」阿Ken慢慢將條仲係硬硬地既巨棒抽返出黎...

抽出黎既時候仲有D精液黏住我嘴角...

我就將最後啜埋出黎既精液都吞埋落肚:『唔...都射左一次啦...點解仲可以射咁多架?』
阿Ken摸下摸下我把秀髮:「因為你真係太正喇~」

『有幾正丫?』我望住阿Ken條軟軟地...沾滿我口水既JJ...

「超級正丫~」阿Ken條JJ彈下彈下咁...

『係喇係喇~啜…』我再啜下啜阿Ken條JJ...錫一錫佢個龜頭...

阿Ken就係最鍾意~最鍾意喺射完之後,要我錫一錫佢個龜頭~
不過講真又唔止係阿Ken一個...

之前D男朋友都係好鍾意...每次射完都好鍾意要我用口幫佢地清理...

清理完仲要錫一錫佢地個龜頭...

所以...每個男朋友既精味...我都好清楚...

特別係嗰一個...

今晚出完

三句預告

『係丫~我呢...今晚要同個舊朋友聚下舊丫~』講開呢個人...都唔記得要同阿Ken講返聲添...

「唔?咩朋友黎架?Ex丫?」阿Ken攬住我瞓返落床。

『嗯...一個好多年都無見過既Ex...』計下計下...無十年...都有八年無見...
打太多甜係會打到頭痛
D甜好似太多
好似咁耐都未入到題咁
D甜好似太多

但大家一齊糖尿嘛
好似咁耐都未入到題咁

跟僦就入題架喇
太甜啦飛揚
太甜啦飛揚

太甜咩
咁之後就唔使加甜喇
記得追emma個時啱啱開始考DSE 家陣都year2了
記得追emma個時啱啱開始考DSE 家陣都year2了

一轉眼就兩年
我竟然仲未餓死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞