【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(一)

1001 回覆
56 Like 9 Dislike
今次又有幾甜呢~就要睇下大家既口味~

不過本質都係一個愛情故事黎架~

希望大家會鍾意啦~

你地既支持,我既動力~

逢星期一至五,準時七點正有文出~

下面係Facebook同紙言既Link~想睇返之前既章節都可以入去睇架~

Facebook專頁
https://www.facebook.com/whirlingdancer

紙言
https://www.shikoto.com/article/111968/%E3%80%8A%E6%B8%AF%E5%A5%B3FF%E5%A6%84%E8%AA%8C%E3%80%8B.html(出完第一Part就會放上去)
[Day 01-平凡港女] PART 01

“滋滋滋滋滋滋滋滋...”阿Ken以正位姿勢...用盡畢生既腰力...狂抽猛插...

『哦~哦~嗯...嗯...呀~』我俾阿Ken抽插到我...呻吟起黎...

好舒服喔...真係好舒服...

一朝早瞓喺張白色床上面...雙手箍住阿Ken條頸...雙腳翹住佢條腰…結實既肌肉...成條腰…都係結實既肌肉...

出出入入...任由阿Ken條巨棒抽插我濕滑既淫洞...

好舒服...好爽喔!
「嗄...嗄...好正丫...好正丫...」阿Ken都好似好興奮咁...

喺我淫洞裏面既巨棒...好似越黎越硬…越黎越粗...越黎越長...

“啪...啪...啪...啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪”阿Ken仲要加快速度...

『呀~呀~呀~呀呀呀!』我摸住阿Ken胸前兩塊胸肌...淫叫起上黎...

係唔係全身都係肌肉既男人...條巨棒都特別硬D?特別粗D?

阿Ken唔係嗰D一舊二舊肌肉凸晒出黎既筋肉人…不過就係鋼條形嗰種...

好有線條...好健碩...仲有古銅色既肌膚...睇落就更加結實...
『嗯...嗯...好粗...好粗丫~阿Ken...阿Ken...呀~』相對比較嬌小既我就被壓喺床上搖下搖下...

除左有結實既肌肉...阿Ken仲要有182既身高...

可能就係因為有182既身高...就連條巨棒都比較長D...

每次插到最深最入...都插到頂住頂住...頂到入晒...入晒...

「嗄...好緊丫...嗄...好爽丫...嗄...」阿Ken就撳住我喺床上搖下搖下...

仲要塞到我個淫洞滿滿咁...脹脹咁...
成個淫洞都包到阿Ken條巨棒實一實...

好彩既係我夠濕...

不過...戴住套抽插真係有D唔舒服...

就算我有幾濕都好...就算個套有潤滑劑都好...都仲係好似俾D膠刮下刮下咁...

之但係唔戴我又唔放心...

我總係怕阿Ken會有心射入去...中出我...
我要gigi故事
老實講女仔都好享受做愛既快感...尤其係試過第一次之後...就會愛上...

不過做還做...都要放心去做...

無一個女仔想驚住個男人會中出自己咁去做...

你中出就爽...女仔有左BB咁點算?

落左佢丫?又唔係你落就講得輕鬆!

生佢出黎又養唔掂...

所以要做愛唔係唔得,戴返個套先啦~
霞姨, 檢舉此帖
“啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪”俾阿Ken連環快啪左幾下後...

“啪...啪...啪...”阿Ken捉一捉住我雙膊頭...用少少力拉一拉…

我都好知佢想點...雙手箍住阿Ken條頸...慢慢坐喺身...坐喺阿Ken條巨棒上...

阿Ken瞓喺床上...望住我...望住我以鴨仔坐姿咁坐喺佢條巨棒上...

阿Ken成條巨棒都插晒入我個淫洞裏面...

成條又粗又硬又長既巨棒...就塞到滿滿...頂住我個子宮口...
我坐住喺阿Ken身上...輕輕咁搖下搖下...擺下擺下...掃下掃下...

『嗯...嗯...啊~』我D陰毛掃下掃下阿Ken D毛...

好舒服...插到入一入咁...搖下擺下...已經好舒服...

我覺得而家咁樣插到入一入搖下擺下...仲舒服過不停Un...

阿Ken就望住我個淫樣...雙手摸下我對小腿...

「嗄…好滑...」
摸下摸下...喺我對小腿上摸下摸下...

「嗄...真係好滑...嗄...」

摸到上我對大髀...

「嗄…又嫩…嗄...又滑...嗄...」

俾我一邊搖下擺下...一邊用對手喺我對大髀上來來回回咁摸下摸下...

「嗄...好正...成對腳都...嗄…好正呀...」

阿Ken摸我對大髀摸到喺我淫洞裏條巨棒都彈下彈下咁...
「嗄...唔止對腳...嗄...唔止對腳正...呀!」

阿Ken摸多兩摸我對大髀之後...

「就連...嗄...就連條腰都...嗄...條腰都好正呀!」

阿Ken摸到上我條小蠻腰…

「好幼…條腰真係好幼…嗄...好好摸...嗄...」

阿Ken摸下摸下我條小蠻腰…又用雙手捉一捉...
「嗄...幼到用雙手都...嗄...雙手都捉得晒!」

阿Ken捉實我條小蠻腰…搖下搖下...

『啊…好濕喇...啊…濕到漏出黎喇...』我就跟住阿Ken既速度...搖下搖下...擺下擺下...

一路搖一路擺...我見到我D淫水不斷沿住阿Ken條巨棒流出...流到落佢D陰毛上...

我再用我D陰毛掃下掃下阿Ken D陰毛...沾有我D淫水既陰毛...

我同阿Ken D陰毛都沾滿淫水...好淫...好亂...個畫面好淫亂...
「好正丫...嗄...真係好正...好正...嗄...」阿Ken一路望住我對小饅頭...對手就一路掃上黎...

阿Ken對手掃下掃下...掃住我條小蠻腰咁摸到上黎...

「嗄...成個身都係咁滑...嗄...咁嫩滑...」阿Ken好似愛不釋手咁摸到上黎...摸到上黎...我對小饅頭...

阿Ken雙手摸到上黎我對小饅頭...輕輕手咁搓下搓下...

只係俾阿Ken輕輕咁搓一搓我對小饅頭...

『嗯...嗯...啊~呀~』我就情難自控咁淫叫起黎...
好敏感...我對小饅頭好敏感...

我全身最敏感既地方...就係我對小饅頭...

只係俾阿Ken對手輕輕一搓...我對本來已經充充地血既乳頭就立即凸起晒!

成對乳尖都凸晒出黎...

就好似叫人快D吸我...啜我...咬我一樣!

『啊~呀~唔...嗯嗯...喔...喔~呀呀呀!』好舒服丫...

俾阿Ken條巨棒塞到滿滿又頂到深一深…搓弄住我對敏感既雙乳...
“滋...滋...滋...滋...”

唔得喇...

“滋...滋...滋...滋...滋...”

真係唔得喇...

“滋...滋...滋...滋...滋...滋...”

已經好濕喇...

“滋...滋...滋...滋...滋...滋...滋...”

好想要丫...

“滋...滋...滋...滋...滋...滋...滋...滋...”

好想再要多D呀~

今晚出完

新故三句預告

俾阿Ken玩到我超濕...

“滋...滋...滋...滋...滋...滋...滋...滋...滋...”

濕到我同阿Ken D陰毛都係爧納納既淫水...
我要gigi故事

等我諗諗又邊道開始寫GiGi好~
霞姨, 檢舉此帖

馬寶

做乜姐
終於等到你過黎喇
留名
變左逢一至五先有文
終於等到你過黎喇

老人家要時間習慣下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞