【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(一)

1001 回覆
56 Like 9 Dislike
鹹濕仔~以為有得威~~~

濕到成個廁所都係水氣
亂出賣肉體既節奏
早晨
早晨
亂出賣肉體既節奏

係WhatsApp鳩吹節奏
早晨

WakeUpDream早晨~~~~
早晨

做好心得惡報早晨~~~~
好好天丫~~~
但D風吹入黎勁凍
早晨
好好天丫~~~
但D風吹入黎勁凍

搞到出街都唔知著唔著厚衫好
早晨

黑粉熊早晨~~~~
好好天丫~~~
但D風吹入黎勁凍

搞到出街都唔知著唔著厚衫好

我會短袖加件厚褸
熱可以除褸 凍可以著返件褸

上回講到詩琳個Facebook有人有Send左句“hi 我碌野又長又粗又硬 仲一定會即刻除褲屌爆你 幾時出黎切磋切磋”喎~
詩琳就引蛇出洞啦~
仲將條蛇Send左俾班姊妹添~
班姊妹就吹晒水咁~詩琳就唔理佢地咁多啦~
但詩琳就諗如果俾個有錢人睇中,又會點呢?
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

會唔會同一個自己唔愛既人...上床...

如果話完全無感覺既話,我諗我就真係投入唔到...

但如果話有少少感覺...有少少好感呢?

如果話真係有少少好感既話...我諗...又無乜問題既...

反正都真係有好感...搞起上黎都會有Feel架嘛…
不過如果你話好似我而家咁...有男朋友既話...又點好呢?

我諗...唔俾男朋友知既話...一次半次無乜所謂既...

反正我有好多姊妹都成日出去偷食架啦~

只要唔俾男朋友知咪無事囉~

玩下咋嘛~又未結婚~又唔係真係真心既~
不過就一定要戴套~

除左話要保護自己唔好惹到D咩病同唔想有BB之外,最重要既都係隔住個Dom!

隔住個Dom就唔算係真正既性交~罪惡感無咁大丫嘛~

藉口?自欺欺人?

係咁架啦~

每個人對住自己既衰野既時候第一個反應都係否應左先架啦~

人之常情黎既~~~
你俾你女朋友發現你𥄫女,你都會第一時間話:「無丫~我見嗰個女仔件衫好似你都有咋嘛~」架啦~

阿Ken就係成日都係咁架啦~

同佢行街就成日行喺我背後𥄫其他女仔~

你估我唔知丫?我有留意D鏡丫~望下佢喺我背後跟住我行既時候對眼望緊乜架~

佢對眼唔係望D MK妹對腳,就係𥄫D OL既黑絲!
如果佢唔係𥄫得好過份,我都唔會理佢咁多~由佢𥄫~

反正又唔算係背叛既~

就算佢𥄫到扯晒旗丫,返到屋企咪又係射晒落我道~

而且佢𥄫得越多,我就買得越狼~

報復心態嘛~個個女人都有架啦~天生既~
至於講返只要有好感...唔理自己係唔係有男朋友都好...都可以上下床...纏綿一下...

咁...有咩類型既男仔...會令我有好感呢?

有好感到會同佢上床既男仔...

我望一望檯頭部爛鬼電腦...

「電子課本D野有乜唔明就搵I.T.部既阿頭幫幫手!」

我突然諗起賈老闆呢句說話...
I.T.部既阿頭...

I.T.部既阿頭譚家恆...Brian...

三十歲就做左部門阿頭...都算係年輕才俊...(雖然我地間公司鬼咁細...一個部門都係得四五個同事...)

而且個樣又正正經經咁...

標準身材...(成日都見佢著西裝都真係唔係好睇到大唔大隻~但一定唔係肥佬~)

仲要都幾高下...(無190都有189~)
初初第一次見到Brian既時候...仲覺得佢有D似...王浩信...

Man Man地咁~又好似好有風度咁~

講真初時見到佢都真係有D心動...

只可惜...後期聽Doris講返先知,原來Brian早就有家室...

仲好似話有一仔一女添...
三十歲男人就有家庭仲有一仔一女...真係夠晒吸引...

真係夠晒吸引...真係夠晒吸引...

講講下...又有D心動...

有D心動想走過去見下佢添...

唔...

走過去見下佢...走過去問下野...走過去問下佢有關電子課本D野...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞