【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(一)

1001 回覆
56 Like 9 Dislike
早晨
留明!

今晚收你皮你好~~~

飛揚您好,等您出嘢
留明!

今晚收你皮你好~~~

飛揚您好,等您出嘢

佢射唔出㗎
好凍

今晚收你皮你好~~~

飛揚您好,等您出嘢

佢射唔出㗎

按照慣例,次次都係想射射唔出
好凍

空虛寂寞凍
好凍

空虛寂寞凍

人凍心更凍
留名

一個二個痴痴呆呆你好~~~~
早晨

做好心得惡報早晨
留明!

今晚收你皮你好~~~

飛揚您好,等您出嘢

今晚就有得出野
留明!

今晚收你皮你好~~~

飛揚您好,等您出嘢

佢射唔出㗎

射爆你
好凍

好凍好眼訓

今晚收你皮你好~~~

飛揚您好,等您出嘢

佢射唔出㗎

按照慣例,次次都係想射射唔出

谷住谷住就一次過射爆你
好凍

空虛寂寞凍

冷手打個熱飛機
lm
好凍

空虛寂寞凍

人凍心更凍

心凍手又凍
lm

雞毛鴨蒜你好

上回講到詩琳FF下如果係有Feel既有錢人,都可以一戰既~
只要唔好俾自己男朋友知就得啦~
仲有一定要戴套~
心理上都可以話俾自己聽只係俾套屌咋嘛~
FF下又FF下,諗起如果係IT部既阿頭Brian既話都唔錯~
又FF多幾下,就想去見下人地喇~
詩琳諗住都係去問公事姐~無乜野既~
諗好藉口就行動喇~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Day 01-平凡港女] PART 06

既然Brian都主動提出同我開房...入會客室傾...

『嗯嗯...方便...方便...』咁我又卻之不恭喇~

「嗯嗯~咁你等我拎埋部電腦...行得~」Brian就拎住部MacBook Pro~

『嗯嗯...有勞...有勞...』我就扮晒怕怕羞羞咁點點頭~
Brian帶住我~我又跟住Brian身後行去會客室~

一路行...成個I.T.部D同事都望住我...(話就話係成個,其實成個I.T.部都只係得四五個同事...)

有D仲望住我對腳...望住我對薄薄地身既黑絲...

望到流晒口水咁...

鹹濕仔~

不過又難怪既~

成個I.T.部搵個女仔睇下都無~
平時佢地係~見到我地呢D第二個部門既女同事行左入去Pantry丫~都借D易走入黎扮晒斟水咁𥄫我地架啦~

有D仲要拎住杯水企喺道扮晒睇手機咁~實質偷影我地~

你估我地唔知咩~

有次我仲見到有個鹹濕仔偷偷隊部電話埋去Doris裙底~

我同Doris講~佢話俾人影下裙底無乜所謂咋~

唔係既話我實叫Doris屈個鹹濕仔影返D露JJ相俾我同班姊妹開心Share~
不過講真嗰句,有時我俾佢地偷影左都唔知...

不過算~唔理得咁多~

當係俾人欣賞自己既美麗啦~

行左唔夠幾步就行到黎會客室...(間Office真係好鬼死細~)

“啪 啪 啪 啪 啪 啪 啪”Brian就開著晒成間會客室既燈...

燈火通明咁~係唔係怕我會誤會你會對我有不軌企圖~怕嚇親我丫~
睇個勢就似喇~

因為Brian帶到我入去之後...

「坐~坐~」Brian連門都唔敢閂~就叫我同佢坐落張梳化上~

無錯~係無閂到門~中門大開嗰隻~

但點解會坐喺梳化上?

仲要係二人梳化嗰隻~
無他既~之唔係又係因為我地間Office鬼死咁細囉~

個會客室都係得張梳化仔~一張長方茶几仔~仲有個矮櫃點綴下咁~

『嗯嗯~』我掃一掃條裙~小小心心咁坐一坐落張梳化上~

Brian都將部MacBook Pro放到喺茶几上:「係呢...D客係問個系統既野定係電子課本裏面既野呢?」

『嗯...』我咬一咬唇,諗一諗,『系統方面又有...電子課本又有...』

我諗我答得無凌兩可咁會好D~
「嗯~咁不如由系統開始講起先~」Brian撳下撳下部MacBook Pro~

望住Brian撳下撳下...又望住個Mon彈左幾個視窗出黎...又彈左個Chrome出黎...

『呢道呢道~有D客問我呢到呢個畫面可以喺邊道撳個設定出黎~』我扮晒唔覺意又好自然咁指一指落個Mon~又輕輕捱一捱埋去Brian身上~

「哦~呢層呢...」Brian就立刻好自然咁避一避開,「你可以喺呢道撳入去既~」

Brian就指一指個Mon...又撳一撳個Multi-Touch觸控式軌跡板...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞