【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(一)

1001 回覆
56 Like 9 Dislike
每次去剪頭髮 遇到D妹妹仔jun幫我洗頭 我都會諗返起GiGi
150咁上下既高度 細細粒粒 對手勁滑勁嫩 應該係入行無幾耐
以前GiGi都試過做Jun
不過做唔夠兩日對手都爛晒所以就唔做
對手咁嫩 係唔應該幫人洗頭架
所以每次遇到D嫩滑手仔幫我洗頭之時 我都會諗:「下次應該見唔返佢架喇」

攞電話啦仲講
每次去剪頭髮 遇到D妹妹仔jun幫我洗頭 我都會諗返起GiGi
150咁上下既高度 細細粒粒 對手勁滑勁嫩 應該係入行無幾耐
所以每次遇到D嫩滑手仔幫我洗頭之時 我都會諗:「下次應該見唔返佢架喇」

攞電話啦仲講

算啦~
我地呢D一把年紀既叔叔就唔好搞𡃁妹啦

攞電話啦仲講

算啦~

逗下佢講:你手勢好好

攞電話啦仲講

算啦~

我唔想俾人話:「阿叔你一把年紀就咪撩女啦~」

攞電話啦仲講

算啦~

飛揚:「阿叔呢個年紀仲唔撩女, 唔通等頭dup dup個時先撩啊!」

攞電話啦仲講

算啦~

飛揚:「阿叔呢個年紀仲唔撩女, 唔通等頭dup dup個時先撩啊!」

老牛唔食嫩草仲食得D乜

上回講到詩琳幫阿Ken含~
含到阿Ken勁爽咁又射過~
射到詩琳成口都係~仲吞晒落肚~
跟住詩琳就快快手手走去沖涼啦~
沖到乾乾淨淨咁~仲刷左兩次牙~
沖完出黎阿Ken又攬住詩琳喎~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

「係丫係丫~我有戀童癖架~最鍾意就係好似你呢種咁既幼體~最好砌~」阿Ken又好似想黎料咁...

『係喇係喇~唔記得左我講D乜喇?要聽話先有得任玩架~』都係快D Stop佢先...

「係係係~我好聽話~我仲煮好埋早餐俾你食添~」阿Ken就拖住我~行去餐檯前~

我望一望張木製既餐檯...

『真係好乖喎~有我最鍾意既煎雙蛋~雙腸仔~火腿~』阿Ken有時係小朋友左D~但都幾細心丫~

「梗係梗係~我對你好好架嘛~係唔係抵錫先~」阿Ken𡁯長個嘴~

『係喇係喇~錫晒你喇~啜~』我就錫一錫落佢個嘴~
做女仔既,有乜好得過有男朋友煮早餐你食丫~

一個入得廚房~上得大床~仲要成個吳彥祖咁既男人~你話喺邊道搵?

喺呢個香港真係萬中無一~

我又算唔算得上係幸福?

OK咁啦~

如果話等到阿Ken供完呢層樓既話,我就真係幸福死喇~
「坐坐坐~」阿Ken好有風度咁幫我拉一拉張凳~

『唔該喎~』我就扮晒大家閨秀咁坐一坐低~

「黎黎黎~等我切~」阿Ken喺自己隻碟切一切條腸仔,再餵到我嘴邊,「呀~」

『嗯~』我含一含~咬一咬~『好味好味~』

「最重要都係岩你口味~」阿Ken笑得好幸福咁~

『黎黎黎~我都餵你~呀~』我又切一切塊火腿~餵到去阿Ken嘴邊~
『嗯~有女朋友餵真係好幸福~』阿Ken一邊笑住黎咬塊火腿~一邊笑住咁講~

好幸福~

或者熱戀中既情侶係最幸福~

一齊行街~一齊睇戲~一齊食飯~一齊行沙灘睇星~一齊發呆~一齊做愛...

做乜都係咁新鮮~咁開心~咁滿足~

只要係一齊做...只要係同深愛既人做...
『切條腸仔頭俾你~呀~』

餵下阿Ken~

「嗯嗯~我又切塊火腸俾你~呀~」

又俾阿Ken餵下~

『嗯~好味好味~切D蛋白俾你~呀~』

你餵我一啖~我餵你一啖~

好幸福咁食完個幸福早餐~
『要換衫喇~唔係既話真係遲到架喇~』我就行到去衣櫃拎個白色Bra~拎條白色底褲~拎套Suit出黎~

講起我D Suit,其實套套都差唔多~

都係白色恤衫~黑色外套~黑色裙~

係無黑色褲既~

裙~全部都係裙~

因為好似我呢D嬌小女孩,著褲好似好怪咁...(其實著裙都差唔多…只係好似好睇D姐...)
之不過...今日著呢條裙就...好似有D短...

不過條條都差唔多咁短架喇...

嗱!我唔係要用條裙短D黎顯得我對腳長D丫!

雖然我係嬌小,但我對腳都好修長架~

阿Ken成日都話Dry玩我對腳都可以玩成日架~

而點解我D裙會比較短呢?就正正係因為我對腳比較修長~
大部份好似我呢D嬌小既女仔對腳都唔會有我咁修長~所以D裙都造得短D~

咁好似我呢D對腳比較修長既女仔,著起條短上黎咪好似短左D咁囉~

唉~算啦算啦~

我講你都唔明架啦~

你地都係睇下我條修長既美腿得架喇~

當我放好晒D衫喺張白色床上面之時,阿Ken就坐到去張單人梳化上~
我除一除件白色大Tee...放喺張床上...赤裸裸咁企左喺道...

「小饅頭就係有呢樣好~無戴Bra都係咁挺~咁圓~」阿Ken眼甘甘咁望住我對小饅頭~

『咁鍾意小饅頭,搵個學生妹返黎囉~學生妹個個都係小饅頭黎架啦~』我喺阿Ken面前跳左兩下~對小饅頭就彈左兩下~

「係唔係先?係唔係搵個學生妹返黎玩下你都唔介意先?」阿Ken又古古惑惑咁望住我對小饅頭~

『你試下丫~』我就無理阿Ken咁多,拎起個白色Bra~戴一戴上身~
「慢慢~慢慢~」就喺呢個時候,阿Ken由佢條孖煙囪裏面拎左條巨棒出黎~

『嘩!咁快又咁粗既?』我扮晒驚訝咁~

「咁你真係好好J丫嘛~嗄...」阿Ken仲要望住我Chok起上黎~

『除衫就話好J姐~著衫又有乜咁好J丫~變態~』我戴好個白色Bra之後,托一托好個位,就拎起條白色底褲~

「慢慢...嗄...慢慢著...」阿Ken望住我對腳黎Chok...

我就慢慢烏低身...慢慢咁遞起隻左腳…慢慢咁穿入去...再慢慢咁遞起隻右腳…慢慢咁穿入去...
「好正丫...嗄...真係好好J丫...」阿Ken望住我條白色底褲Chok下Chok下...

我就慢慢咁拉條白色底褲上小腿...慢慢拉到上膝頭哥...慢慢拉到上大髀...慢慢拉到上屁股...

拉一拉正條白色底褲之後,我就喺阿Ken面前轉幾個圈~

「嗄...真係好好J...嗄...好好J丫...」阿Ken Chok多幾下...條巨棒就又粗又長又硬又直咁...

我就無理佢咁多,繼續著衫~
慢慢著返件白色裇衫~

拎起條黑色裙...慢慢烏低身...慢慢咁遞起隻左腳…慢慢咁穿入去條黑色裙...再慢慢咁遞起隻右腳…慢慢咁穿入去條黑色裙...

「慢D...再慢D...著條裙著得慢D...」阿Ken一邊叫我著得慢D...自己就Chok得勁快...

『好慢架喇~再慢D真係遲到架喇~』我慢慢咁拉起條裙...

慢慢咁拉條黑色裙上小腿...慢慢拉到上膝頭哥...慢慢拉到上大髀...慢慢拉到上屁股...
「嗄...J死人...嗄...嗄...真係J死人...嗄...」阿Ken挺起條巨棒...Chok得勁快...

『快D啦~再唔快D我就遲到架喇~』我拉正條裙之後,就坐到去床邊...

我喺床頭櫃拎起一條透透地黑絲...

我遞起隻右腳…踩到上床邊...一邊將隻腳仔伸入條黑絲裏面...一邊露裙底俾阿Ken睇...

阿Ken一見到我露裙底俾佢睇,就眼甘甘咁望住我裙底...望住我條白色底褲起勢Chok...
「好正丫...嗄...慢慢...嗄...慢慢著黑絲...白色既底褲...真係好好J丫...嗄...真係J死人...」阿Ken Chok得超快...

『快D啦~再唔快D我唔俾你J架喇~』我就一邊慢慢著條黑絲...一邊嗲氣嗲氣咁叫阿Ken快D J…

阿Ken一聽到我咁講,成條巨棒就充晒血咁!

「就得喇!唔得喇!就射喇!就射喇!呃!」阿Ken Chok住條巨棒走過黎!
『喂!唔准射落我道呀!』我立即捉實阿Ken條巨棒,指落地下Chok幾下!

「呃...呃...呃!嗄...嗄...嗄...」阿Ken震左一震...

我握實阿Ken條巨棒都震下震下咁...

奶白帶小小黃色既精液就由馬眼射出...

源源不絕...源源不絕咁射到落地上...

又射…因為我...阿Ken又射精喇...

今晚出完

三句預告

[Day 01-平凡港女] PART 03

眼望奶白帶小小黃色既粒液就由馬眼射出...射到落地上...

「嗄...射到虛脫喇...嗄...嗄...射死人...真係射死人...嗄...」阿Ken雙腳震下震下...回一回氣...
已經將[Day 01-平凡港女] PART 02 Upload上FaceBook同紙言~~~~
飛揚 係咪同之前係高登出果個一樣? 好似睇過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞